Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a párom kolléganőire. Megoldás ez ellen?
nem a nők külsejére vagyok irigy mert egyik sem egy bombanő. és tudom,hogy a 7 év alatt mióta együtt dolgoznak sem a lányok sem a párom nem akartak egymástól semmit....
de amikor együtt vagyunk egy céges összejövetelen olyan féltékeny vagyok ha látom,hogy hülyéskedik a kolléganőivel, hogy látszik mennyire szeretik egymást....majd megöl a düh olyankor.ha kettesben vagyunk mindig mondja a párom,hogy egyébként milyen libák tudnak lenni azok a nők és sokszor idegesítőek de amikor van egy ilyen buli tök láccik mennyire szeretik őt a csajok és,hogy a párom is mennyire szereti őket. én még tanulok így nem tudom milyen lehet egy ilyen kis csapattal együtt dolgozni..
azt hozzá tenném,hogy a párom nagyon szeret engem és teljesen meg van elégedve velem és mindig mondja,hogy én vagyok az élete...
Mivel elvisz Téged az összejövetelekre, nem hiszem, hogy aggódnod kellene.
Ez a "szeretet" egészséges dolog kollégák között, hiszen elég sokat van velük, nem utálkozhat rajtuk.
Nekem is rengeteg férfi kollégám van, sőt, szinte csak az, de fel sem merült semmi olyan dolog soha, ami miatt valamelyikőnk párja féltékeny lehetett volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!