Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomon kívül nem érdekel semmi más, mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, hogy rossz úton járok. Nagyon fontos lett a barátom, nagyon szeretem és egyre inkább őt helyezem az első helyre az életemben. Úgy érzem, hogy rajta kívül nem érdekel semmi. Számomra ő a legfontosabb. Viszont szerintem nem helyes, hogy így gondolkozom. Mostanában többször is kiakadok, hogy nem elég időt tölt velem, úgy érzem, hogy a barátai fontosabbak mint én. Pedig tudom, hogy nagyon szeret engem. Nem tudom, hogy hogy gondolkozhatnék másképpen....Ti mit javasoltok, szerintetek is rosszul gondolkozom?2013. okt. 9. 13:31
2/7 anonim válasza:
ez létező dolog a lányoknál.
Bele buzulnak a fiúkba.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha ezt tudod magadról akkor ne is tedd neki ezt szóvá. Rendezd le magadban ezt a dolgot. Ha elmegy a barátaival engedd menjen, hisz tudod, h téged nagyon szeret. Próbálj akkor te is elfoglalni magad, találkozz te is a barátnőiddel. Ne aggódj ilyen dolgokon.
4/7 anonim válasza:
Nem gondolkodsz rosszul, mert szereted!
VISZONT! Ne akard kisajátítani magadnak!
5/7 ASOT válasza:
Túlzásba viszed.
De amíg megteheted és nem lesz hátulütője addig nem lesz gond.
(esetleg suliba gondok, vagy melóhelyen, vagy csak ő marad neked a végén és senki más stb stb)
6/7 anonim válasza:
Ezt hívják szerelemnek szívem...Várj még 18 hónapot és elmúlik...
7/7 anonim válasza:
hiba, mer ha elveszted akkor nem lesz semmid. kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!