Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom munkahelyén nők között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom munkahelyén nők között dolgozik. Most 2 új lányt vettek fel és iszonyatosan féltékeny vagyok, persze neki nem mondom. Miért van hogy a régi kolléganőire nem vagyok csak az újakra? 25 L

Figyelt kérdés
a régieket már akkor ismerte amikor engem nem. lehet hogy ezért? olyanokat képzelek hogy majd beleszeret az egyikbe vagy hogy titokban összejárnak . pedig a barátom nagyon szeret engem, ezt tudom.
2013. okt. 2. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg is válaszoltad a saját kérdésedet.
2013. okt. 2. 17:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a régieket már Te is ismered... Lehet voltatok együtt bulizni, stb...

Majd az újakkal is megbékélsz :)

2013. okt. 2. 17:02
 3/9 A kérdező kommentje:
tudom,hogy beteges vagyok de mit tegyek h ne gondoljak ilyenekre?
2013. okt. 2. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:

erre inkabb nem irok semmit.az en fonokomnek is van csaja de az osszes melos csajjal flortolget. bar a ferfiak ilyenek.

velem csak csokolozott nekem pl elsem mondta hogy parja van.

de ne parazz

2013. okt. 2. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:

ha megcsalna eszrevenned rajta nem?

,miota jartok ?

2013. okt. 2. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:

# 3 - Ha tudod, akkor az első lépést már megtetted. Sokan tényleg elhiszik, hogy ők gondolkoznak jól és van okuk a féltékenykedésre, de velük ellentétben te belátod, hogy ez nem így van.

A továbbiakban próbálj meg rájönni arra, hogy mi váltja ki belőled ezt a félelmet. Több oka is lehet: kisebbségi komplexus, önbizalomhiány, régebbi csalódások, bebeszélt félelmek, stb.

Amíg nem jössz rá, hogy mi okozza az érzést, addig nem fogsz rá megoldást találni.

2013. okt. 2. 17:09
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! lassan 1 éve járunk, és amennyire szeret talán észrevenném rajta. miben nyilvánulna meg? bűntudata lenne?
2013. okt. 2. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem csak te vagy feltekeny:-)

probalj valahogy ellazulni erre nem gondolni ! veled van legy boldog vele

2013. okt. 2. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:

De nem szerelhetsz magadba egy megcsalási radart, ami jelzi mikor lépett félre a pasid, értsd meg.

Ez annyira non-sense volna, hogy bármilyen kisebb jelre te már felkapnád a fejed, hogy " hoppá , miért jön ilyen későn haza ? megcsal ! " , " miért viselkedik ilyen furcsán ma ? megcsal ! " , " miért dicséri meg előttem a kolléganője ruháját ? megcsal, megcsal, most már biztos megcsal ! " - Ennek így semmi értelme.

Egy kapcsolat alapja a bizalom. Aki nem képes rá, az minden kapcsolatát elfogja bukni.

2013. okt. 2. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!