Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom munkahelyén nők között dolgozik. Most 2 új lányt vettek fel és iszonyatosan féltékeny vagyok, persze neki nem mondom. Miért van hogy a régi kolléganőire nem vagyok csak az újakra? 25 L
Szerintem a régieket már Te is ismered... Lehet voltatok együtt bulizni, stb...
Majd az újakkal is megbékélsz :)
erre inkabb nem irok semmit.az en fonokomnek is van csaja de az osszes melos csajjal flortolget. bar a ferfiak ilyenek.
velem csak csokolozott nekem pl elsem mondta hogy parja van.
de ne parazz
ha megcsalna eszrevenned rajta nem?
,miota jartok ?
# 3 - Ha tudod, akkor az első lépést már megtetted. Sokan tényleg elhiszik, hogy ők gondolkoznak jól és van okuk a féltékenykedésre, de velük ellentétben te belátod, hogy ez nem így van.
A továbbiakban próbálj meg rájönni arra, hogy mi váltja ki belőled ezt a félelmet. Több oka is lehet: kisebbségi komplexus, önbizalomhiány, régebbi csalódások, bebeszélt félelmek, stb.
Amíg nem jössz rá, hogy mi okozza az érzést, addig nem fogsz rá megoldást találni.
szerintem csak te vagy feltekeny:-)
probalj valahogy ellazulni erre nem gondolni ! veled van legy boldog vele
De nem szerelhetsz magadba egy megcsalási radart, ami jelzi mikor lépett félre a pasid, értsd meg.
Ez annyira non-sense volna, hogy bármilyen kisebb jelre te már felkapnád a fejed, hogy " hoppá , miért jön ilyen későn haza ? megcsal ! " , " miért viselkedik ilyen furcsán ma ? megcsal ! " , " miért dicséri meg előttem a kolléganője ruháját ? megcsal, megcsal, most már biztos megcsal ! " - Ennek így semmi értelme.
Egy kapcsolat alapja a bizalom. Aki nem képes rá, az minden kapcsolatát elfogja bukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!