Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert hallom? Senki mas nincs...

Miert hallom? Senki mas nincs a szobaba

Figyelt kérdés
Segitsetek legyszi korhazban vagyok egyedul vagyok a szobaban es tisztan hallom hogy horkol valaki a szobaban de a szomszedos szobak kozott vastag a fal ez mitol lehet?? Az egesz osztalyon csak par ember van
2017. jan. 6. 01:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A beszed se hallatszik at a szobak kozott nagyon be vagyok parazva
2017. jan. 6. 01:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Most mar nem hallom
2017. jan. 6. 01:55
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Szellemjárás. Kórházban ez minden napos dolog. Aludj nyugodtan. A szellemek nem bántanak.
2017. jan. 6. 02:43
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Dehogy szellem! Ne higgy az utolsónak.

Nem tudom, mi lehet amúgy, ha esetleg megismétlődne, és félsz, keress egy ápolót, vagy gyújts villanyt.

2017. jan. 6. 03:02
 5/14 anonim válasza:
50%
Még szellemjaras istenem..... Itt az emberek olyabojat írnak hogy az agyam eldobom
2017. jan. 6. 03:05
 6/14 Salx Narval ***** válasza:
Lehet, hogy valamilyen berendezés hangját hallod, fűtéscsövek, vízcsövek jól vezetik a hangokat esetleg légcserélők, riasztók, vagy a szél zörget valamit. Mínuszok vannak kint az anyagok összehúzódnak melegebb helyeken tágulnak minden mozog maga az épület is. Ezerféle hangforrás lehet egy kórházban. Nyugi, mindjárt reggel lesz. Gyógyulj meg mielőbb.
2017. jan. 6. 05:05
 7/14 anonim válasza:
Lehet valami neurologiai ami a fertozes kovetkezteben jott letre. Melyik osztalyon vagy?
2017. jan. 6. 06:48
 8/14 A kérdező kommentje:

Ez horkolas volt, meghozza normalis utemben

Endokrinologia magas vernyomas miatt

Koszi a valaszokat

2017. jan. 6. 08:21
 9/14 A kérdező kommentje:
#6, koszi :)
2017. jan. 6. 08:22
 10/14 anonim ***** válasza:
A magas vérnyomás okozhat fülzúgást is, illetve a hallásban is zavarokat, ha annyira komoly a baj.
2017. jan. 6. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!