Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az már nagy bajt jelent ha...

Az már nagy bajt jelent ha "hallom zúgni a harangokat"?

Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 15:59
 1/10 wartburg353s ***** válasza:
Mire gondolsz? Lehet, hogy csak a vérnyomásoddal van baj, és zúg a füled.
2016. nov. 29. 16:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Jaj nem! Ezt csak úgy képletesen értem! Mostanában sok rossz dolog történt velem ezért lehangolt vagyok és szeretnék meghalni. Ezt úgy értettem mint mikor azt mondják, hogy fél lábbal a sírban van.
2016. nov. 29. 16:24
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Ebéd környékén én is szoktam hallani.
2016. nov. 29. 18:11
 4/10 wartburg353s ***** válasza:
Ja, az más. Bocs, nem is néztem a kategóriát. Sajnálom, hogy sok rossz történt, ilyen helyzetben természetes, ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább! Föl kell töltődnöd lelki erővel, de ez egyedül nem fog menni. Mondd el őszintén, hogy belefáradtál, az erőd végére értél valakinek, akiben bízol és segíteni tud. Lehet orvos, pap, vagy valaki, aki közel áll hozzád.
2016. nov. 29. 18:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Na hát ez az! Senkiben sem bízom ez a probléma, hogy most páran átráztak...
2016. nov. 29. 19:26
 6/10 wartburg353s ***** válasza:
Az tényleg elég lehangoló, de belőlem inkább haragot szokott kiváltani. Ne általánosíts. Az, hogy senkiben sem bízol, a pillanatnyi helyzet. De az emberek nem egyformák. Biztos van olyan, aki megérdemli a bizalmat. Lehet,hogy ilyenkor jobb egy idegennel beszélni, mert annak biztos nem érdeke, hogy átverjen, hisz semmi köze hozzád. Vannak lelki segély vonalak,stb. De ha mégis inkább haragos vagy, mint levert, akkor add ki magadból valahogy, aztán felejtsd el ezt az egész helyzetet.
2016. nov. 29. 19:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy idegenek vertek át (ezek közül hárommal ezen az oldalon beszélgettem mielőtt egy szó nélkül leléptek volna..)
2016. nov. 29. 20:09
 8/10 wartburg353s ***** válasza:
100%
Még mindig jobb, mint ha a családtagjaid,vagy a legjobb barátod, vagy a szerelmed vert volna át :)
2016. nov. 29. 20:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem családomon kívül egyik sincs. :D
2016. nov. 29. 20:36
 10/10 wartburg353s ***** válasza:
Még lehet! Most viszont én lelépek, persze, nem csak úgy szó nélkül, szóval jó éjt, és kitartás!
2016. nov. 29. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!