Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezen hogyan tehetném túl magam?

Ezen hogyan tehetném túl magam?

Figyelt kérdés
Kb 4 éve leköptem egy illetőt, mert túl indulatos voltam. Mondjuk volt kiváltó oka, mert olya valótlan dolgot állitott rólam amiért magyarázkodnom kellett. Mérges voltam rá és azért tettem de igy utolag, nagyon bánt a dolog. Mit tehetnék hogy könnyebb legyen?
2016. dec. 25. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha bánt, kérj tőle bocsánatot, ha módodban áll megtenni.

Érdekes lehet az, hogy milyen kapcsolatban voltál akkor az illetővel: haver, családtag, munkatárs, mégis ki (volt) ő neked?

2016. dec. 25. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez tetszik. Nagyon bátor voltál. Elmondod, hogy ő hogyan reagált, amikor ezt tetted?
2016. dec. 25. 17:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Meglepődött. Egyébként hivatalos kapcsolat volt köztünk. Nevezzük az illetőt mentornak
2016. dec. 25. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Neki kellett volna bocsánatot kérnie...
2016. dec. 25. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Kital, miért is neki kellett volna bocsánatot kérnie?

Ha valaki olyat mond, amitől te indulatos leszel, és ezért leköpöd, erről nem az tehet, hiszen az ember nem ösztönlény, hogy ne uralkodjon az érzelmein.

Vagy te magad is ilyen helyzetben simán köpsz és ütsz?

Az ismerőse annyiból hibázott, hogy nem volt fair, de ez nem jogosítja fel a másik felet pl. köpködésre és hasonlókra.

2016. dec. 25. 22:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor az egyszer fordult elő ilyen
2016. dec. 25. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, soha nem tettem ilyet, és nem is tennék ilyet. De mondjuk szaladgál körülöttünk egy csomó magát normálisnak tartó ember, akik a hátunk mögött mindenféle negatív dolgot állíthat rólunk, következmények nélkül. Ja, és ezek zömében "valótlan" dolgok, ahogy a kérdező is állítja. Szóval én visszafogtam magam, és még csak be se szóltam, és nagy adag gyógyszerszedés lett a következménye. Megérte? De ha 4 év után is még mindig rágódik a történeken, nos üljenek le egy kávézóba és beszéljék meg; kérjenek egymástól bocsánatot. Hátha kap feloldozást mindkettő.
2016. dec. 26. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!