Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Önbizalomhiány? Segítség!...

Önbizalomhiány? Segítség! Állásinterjúra megyek, és szorongok! Eddig amin voltam, az összeset elbaltáztam a bizonytalanságom miatt. Nem érzem magam elég jónak egy állásinterjún sem, és ez meg is látszik rajtam. Hogy tehetném túl magam ezen?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, ez pedig egy egyszerű eladó állás, de én még erre is bénának érzem magam, pedig nagyon kéne már. Eddig dolgoztam, semmi baj nem volt, de minél több kudarc ért eddig, annál jobban szorongok. Folyton az jár a fejemben, hogy biztos hogy nekem való? Egyre kevesebb az önbizalmam, elkeserítő.
2012. nov. 22. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy azért nem vettek fel mert elbaltáztad. A legtöbb állást ismerőssel töltenek be. Hiába hívnak be x embert. Lehetsz akármilyen jó, ha van ismerős akit benyomnak akkor tök mindegy.

Az vagy amit sugárzól magadról. Gondold ezt. Agyban dől el. Ne hagyad hogy azt lássák, hogy be vagy xarva.

2012. nov. 22. 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyakorolj. Tükör előtt, vagy ismerőssel. Beszélj hangosan, érthetően. Szokd meg a saját hangodat.
2012. nov. 22. 21:02
 3/3 anonim válasza:
Talán megnyugtat, hogy szinte MINDEN ember pont azt éli át állásinterjú előtt, mint amit fent felsoroltál. Minél régebb óta keresel munkát, arányosan csökken az önbizalom, és egyre nehezebb. Én is ezeket szoktam tapasztalni, de láttam már a helyzet másik oldalát is, amikor a mi cégünkhöz jöttek a jelöltek, és egytől egyik mindenkin látszott a stressz.
2012. nov. 23. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!