Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tehetném túl magam egy...

Hogyan tehetném túl magam egy barátom elvesztésén?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom, hogy megérdemli-e a barát jelzőt...

Tehát még minden általánosban kezdődött. Lett egy ún. legjobb barátnőm. Én mindig csak másodhegedűs voltam, kötelességem volt minden baromságát és nyavajgását elviselni, különben a "nem leszek a barátnőd" fenyegetések hangzottak el. Én sem voltam éppen egy angyal, sőt, mocskosabbnak is érzem magam nála. De azért voltak szép pillanatok is. Nyolcadikra már nagyon látszott, hogy széthúzunk, ő erre, én arra. Az osztályban nem szerették sokan a hisztis természete miatt, ezért neki célja volt kikerülni ebből a lenézett státuszból és úgymond 'nagymenőstílust' felvenni.

...Pedig mi "örökké barátok leszünk". Nem így lett.

Kijártuk a középsulit, azalatt egy szót nem váltottunk egymással, sőt még csak köszönőviszonyban sem voltunk. Úgy tűnik, én végleg kiléptem az életéből. Közben elköltöztem, a sulit is máshol fejeztem be. Az én emlékeimből semmit sem kopott, szinte minden nap gondolok rá. Van, hogy vele is álmodom. Miért? Szabadulni akarok tőle. Nem tudom miért ivódott így bele az életembe, még ezek után is, de már elegem van belőle, szinte kezdek belezakkanni...

2012. febr. 19. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Bocs, de ez most fájni fog...

Iszonyú képzavarban vagy, és fogalmad sincs róla mit jelent az, hogy barát.

Az meg külön jellemhiba, hogy képes vagy vállalnia másodhegedűs szerepet, és még egy zsarolót is eltűrsz a nyakadban.

Normális ember az iylet már rég elküldte volna a búspcsába!

Rendkívül ingerszegény lehet a környezeted, ah az iylet barátnak tudod nevezni!

Mozdulj ki ismerkedni, mert ez katasztrófa, nagyon jót tenne neked a környezetváltozás, és néha a ruháidat is lecserélhetnéd!

Amiről te azt gondoltad, hogy szép volt, hát az sem volt az max annak hitted.

Önamagdat ámítottad éveken át, valójában meg semmi sem volt közöttetek, max jópofizás.

Ideje lenne átrétékelned az emberi kapcsolataidról tartott képet, és szelektálni hol van az a szint amikor elég valakiből, és mi az ami alapján valaki többet is megérdemel.

2012. febr. 21. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!