Miért tartják gyengének az öngyilkosokat?
Miért tartjuk rossz dolognak az öngyilkosságot,miért gyenge aki elkövetni és miért kell mindenáron megmenteni őket?
Miért kell megmenti valaki ettől és visszakényszeríteni egy olyan életbe amit nem tud megváltoztatni?
ne legyen öngyilkos inkább szenvedje végig a betegségét és haljon meg kínok között?
Miből gondolják egyesek jobb neki az élet?
Szerintem bátrak. Én nem mernék ugrani vagy felvágni a csuklóm.
Szerintem ez csak egy olyan duma amivel azt próbálják kijátszani,hogy az ember nem szeret gyenge lenne és így majd talán nem ugrik.
Van aki egész életében dolgozik, tanul, gyereket nevel, háztartást vezet, betegeket ápol stb. egyszóval dolgozik, mint az állat, és mégsem jönnek össze nekik a dolgok, aztán van olyan ember is, aki 2 fűszálat sem rak keresztbe, "oszt" mégis minden az@r besikerül neki az életben.
Nem egy ismerősöm van mindkét oldalról.
(Tudjátok mi a szomorú? Az mikor az ember lelke úgy intézi a dolgokat, hogy csak szívjál. Mikor az ember lelke a saját teste ellen fordul, az egy igazán rossz dolog.
A lélek az a valami, aki segít vagy gátol valamilyen dolog elvégzésében. Az is a lélek, amikor lógsz a BKV-n és marha szar érzésed van. Valamint mikor jól átvágsz valakit és olyan érzésed van, hogy ezt nem kellene megtennem, de mégis megteszed, az is a lélek. Ezt az okoskodók kedvéért írtam ide.)
Mindig később jön rá az ember, hogy mit rontott el az életében. aztán mikor visszatekint az életébe és semmi mást nem lát csak azt, hogy ez sem sikerült, az sem sikerült pedig mindent megpróbáltam, akkor azt mondja, hogy sz@rok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!