Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért tartják "bűnösnek" az...

Miért tartják "bűnösnek" az öngyilkosokat?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik a nagy többség egy véleményen van hogy aki öngyilkosságot követ el az gyáva, bűnös, önző.

Egy ember ha úgy látja neki csak ez a megoldás jöhet számításba bármilyen oknál fogva akkor miért ítéli el mindenki amikor saját élete, önrendelkezési joga.

2010. ápr. 26. 21:30
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
83%
Saját élete, csak abba nem gondol bele milyen fájdalmat okoz másoknak...a családjának,szeretteinek...stb.
2010. ápr. 26. 21:34
 2/44 anonim ***** válasza:
58%
Mert Amit Isten Ad Azt Ember Nem Veheti El!!
2010. ápr. 26. 21:37
 3/44 anonim ***** válasza:
75%
A gond csak ott van, hogy ezt a döntést már beszűkült tudattal hozza meg. Ezért nem lát alternatívát. Ha látna, eszébe sem jutna az öngyilok, mint megoldás.
 4/44 anonim ***** válasza:
87%
Pont úgy ahogy a Tiltott Gyümölcsöt Sem..
 5/44 anonim ***** válasza:
80%
Ez vita kérdés. mert szerintem bátorság kell ahhoz hogy megtedd,de gyáva vagy mert feladod.
2010. ápr. 26. 21:39
 6/44 A kérdező kommentje:

21:37 1.: az hogy isten létezik az humbugnak elmegy de senki sem bizonyította.

21:34: sok ember ép a családja/szerettei sorodnak bele öngyilkosságba......

2010. ápr. 26. 21:40
 7/44 anonim ***** válasza:
79%

Persze, mert isten korrektül választási lehetőséget is adott, mi?... istenes dumával ne érveljen senki az öngyilkosság mellett, mert sztem röhejes... plusz ha hozzávesszük hogy az a Csodás juttatta el az illetőt abba a borzalmas helyzetbe ahonnan kiutat próbál találni.... elég nevetséges szerintem.

A másik, hogy fájdalmat okoz a szeretteinek, ezért önző. Fordítsuk ezt meg. Akarata ellenére éljen az illető, szenvedjen, csak hogy nekik jó legyen? Akkor ki az önző?

2010. ápr. 26. 21:42
 8/44 anonim ***** válasza:
91%
Ezzel az "önző" megközelítéssel az a baj, hogy elméletileg annak okoz fájdalmat, akik nem voltak képesek azért tenni, hogy ne jusson valaki idáig...
2010. ápr. 26. 21:45
 9/44 anonim ***** válasza:
14%

3 ember van a világon,akit szeretek.párom,öcsém,anyám...velük vagyok olyan viszonyban,hogy megérzem akármi pici baj van,ők nem lesznek öngyilkosok

hogy a többi ember az lesz,nem érdekel...

csak ne az én kocsim elé ugorjon vagy az elé a vonat elé amelyikre én várok...aki öngyilkos akar lenni,az ugorjon szakadékba vagy vegyen be rengeteg gyógyszert...

2010. ápr. 26. 21:49
 10/44 anonim ***** válasza:
34%

ma 21:40

Na figy!! és ezen töprengj el...

A véletlent mi bizonyítja?

Egyáltalán hogy bizonyítható a Véletlen?

És mégis VAN !

2010. ápr. 26. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!