Miért tartják "bűnösnek" az öngyilkosokat?
Úgy tűnik a nagy többség egy véleményen van hogy aki öngyilkosságot követ el az gyáva, bűnös, önző.
Egy ember ha úgy látja neki csak ez a megoldás jöhet számításba bármilyen oknál fogva akkor miért ítéli el mindenki amikor saját élete, önrendelkezési joga.
Lehet hogy van példa , de az nem bizonyítás ha valamire páldát hoznak fel..
Bizonyítani nem tudod a véletlent mert akkor már nem lehet véletlen..
És mégis létezik a dolog!
Isten miért ne lenne ugyanigy?
Nem csak az létezhet ami felfogható és bizonyítható..
Mellesleg amit szemmel látsz sem minden esetben igaz
Pl Hologram..
"A véletlent mi bizonyítja?
Egyáltalán hogy bizonyítható a Véletlen?
És mégis VAN !"
- Már hogyan lenne?
Miért? Nincs véletlen?
Akkor mire hazsnálják ezt a kifejezést, egyáltalán miért jött létre?
Avéletlen fogalma köré nem épült szervezet, nem terjesztették tűzzel vassal, mégis minden földrészen, minden népcsoportban, minden nyelvben kialakult az erre vonatkozó kifejezés...
Ezekszerint csak VAN!
Nem?
Na, igyekszem visszaterelni a dolgokat
1.: Ha az ember nem dönthetett az érkezéséről, akkor sztem a távozásról joga van. Ez így korrekt. Ha kevesebbet kapott, és rosszabb életet, mint mások, miért kellene azt elviselnie? Aztán, valóban beszűkült a tudatállapota annak, aki megteszi, de legtöbben a jobb periódusaikban is megtennék. Az elsőre nem lehet haragudni, mert nem volt tudatában, a másodikra meg sztem azért nem, mert ő megfontolta, logikusan végiggondolta, és erre jutott.
Ennyit tudtam még hozzáfűzni...
A jogot ember alkotta, nem a természet..
Sem isten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!