Miért tartják gyengének az öngyilkosokat?
Miért tartjuk rossz dolognak az öngyilkosságot,miért gyenge aki elkövetni és miért kell mindenáron megmenteni őket?
Miért kell megmenti valaki ettől és visszakényszeríteni egy olyan életbe amit nem tud megváltoztatni?
ne legyen öngyilkos inkább szenvedje végig a betegségét és haljon meg kínok között?
Miből gondolják egyesek jobb neki az élet?
Szerintem bátrak. Én nem mernék ugrani vagy felvágni a csuklóm.
Szerintem ez csak egy olyan duma amivel azt próbálják kijátszani,hogy az ember nem szeret gyenge lenne és így majd talán nem ugrik.
Mivel a halállal nem ér véget az élet csak máshol folytatódik, ezért nem segítség nekik.
És ez alól az sem ment fel, hogyha valaki ateista.
Én még nem hallottam, hogy valaki gyáváknak tartaná őker. Bár valószínűleg azért, mert menekül az életből... de ez csak szerintem.
Én úgy hallottam, hogy amint önygyilkosságot követ el valaki, pl leugrik valahonnan, akkor egyből megbánja (az ösztön erősebb, mint az akarat) ezért mentik meg őket.
gyáva
Miért beszélsz többes számba?Miért azonosulsz a társadalommal?Ki az a társadalom?Ha kérdezni valód van kérdezd egyes szám első szemályben.
csak akarni és tenni kell érte - tudjuk jó, hogy ez így nem teljesen igaz !! mindent nem lehet megoldani és amit az egyik igen azt nem biztos,hogy a másik is.
Én ha öngyilkosságról olvasok rendre belefutok,hogy az ilyen emberek gyávák nem mernek szembenézni valamivel,csak segítséget kellett volna kérniük-amit ugye nem feltétlenül kapnak meg, meg,hogy önzőek.
Milyen ez önzetlen öngyilkos?
Mi van ha valaki belefárad a sok sikertelenségbe vagy kilátástalanságba,abba,hogy nem kapott segítséget és jobbnak látja kilépni az életből?
Biztos,hogy van utána valami? Nem tudjuk.
Engem az zavar,hogy rossz dologként tekintenek rá.De mi van aha máiknak jobb.
Önző,mert csak magára gondol? Ha másra gondol és szenved tovább az jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!