Mennyire kamu ami a pszichológusoknál történik?
Már ahhoz képest amit a neten olvasni lehet.
Olyan szép dolgokat írnak.
Pár hét vagy hónap alatt segített, teljesen megváltozott az életem,ami előtte nem ment azt most nevetve és szórakozva csinálom,választ kaptam a kérdéseimre,segített megoldani ezt-azt,rendbe tette a gondolataim stb.
Csak ilyesmit olvasok.
Viszont csak az ellenkezőjét tapasztaltam.
Azt mondják,hogy ha az egyikkel nem működik keresni kell egy másik dilidoki.
Én eddig ahánynál jártam ebből a sok jóból semmit nem kaptam és éreztem.
Bukó,lekezelő,felületes,elfelejti az időpontot és nem jut rám idő,lemondja,szerinte nincs értelem a találkozóinknak és elküld 3-4 alkalom után.
Felmerül a kérdés,hogy biztos ezen a téren is velem van a baj,de már kétlem. Szerintem átverés az egész.
Megy a hitegetés,hogy segítenek aztán nem csinálnak semmit ezek a kuruzslók.
Ezt tapasztaltam. Mocskos nagy átverés.
Szerintem csak átverés és kihasználás. Sok pénzt kérnek a semmivel.
Milyen tanácsokat adnak és miben segítenek?Közhelyekkel dobálóznak és nem történik semmi. Undorító ez a kihasználás.
Nem tudom ki segíthetne megoldani a gondjaim ha pont azoktól nem kapok segítséget akiknek ez lenne a dolguk !
20-as a "terapeuták" velem semmi ilyesmit nem tisztáztak,hogy mire milyen féle terápiára lenne szükségem !
Aki 4 alkalom után küldött el azzal úgy beszéltük meg,hogy az elején ismerkedünk és majd meglátjuk mi lesz.
Aztán azt monda,hogy nem látja rajtam,hogy ülne amit nekem mond.Nem vagyok olyan állapotban -nem tudom mit értett alatta-,hogy értelme legyen a találkozóinknak.
Szeretném meggyezni,hogy a terápia ugye el sem kezdődött,mert csak ismerkedtünk egymással. Legalább nem húzott le jobban.
Lehet nekem nincs szerencsém és mindig rosszat fogok ki.
Az a legidegesítőbb,hogy nem mondtak semmit noha kértem. Mindegyinek elmondtam,hogy ha úgy látja,hogy alkalmatlan vagyok a terápiára mondja meg-nem tette, milyen kezelésre lenne szükségem- nem tette, ajánljon valakit- csak egy ilyen volt akihez amúgy sem kellene járnom,mert az illető pszichiáter és szerinte nekem pszichológus kell.
Évek alatt jöttek össze ezek a rossz tapasztalatok !
Nekik kellene megmondani,hogy mire van szükségem és meddig tarthat és nem nem kell eldönteni! A sebésznek sem a páciens mondja meg,hogy mit kell csinálni.
Eszembe jutott már a meditáció csak a településen ahol lakom nincs ilyen. Ehhez is utazni kell.
A legutóbbi elküldött,mert 1 alkalom után,mert szerinte más tudna nekem segíteni,ajánlott is valakit- megtörtént,ilyet se éltem még át.
Mondjuk az illető pont nem tud fogadni.
Újabb kettő kilőve. És mint magánrendelés ami igazából túlzottan megterheli a pénztárcám,de még hajlandó is lennék valamennyit áldozni rá ha tényleg működne és csinálnának valamit.
Ugye a TB-s személyhez hiába mennék vissza.
Így ott tartok,hogy hiába próbálok segítséget keresni nem kapok és nem találok.
Annyit mondott, hogy ő konkrét bajokra konkrét megoldásokat keres és ajánlott valaki mást.
Tanácsadói szakpszichológus munkakörén túl vagyok.
Azután monda ezt,hogy közöltem vele,hogy tervrajzot én is tudok készíteni az életemhez és lelki edzőre van szükségem és valószínű komolyabb a dolog ennél.
tudni szeretném,hogy mitől siklott félre az életem,mi áll a hátterében,hogy lehet kimászni belőle.
Attól amit ő javasolt még a probléma forrás megmarad és az életminőségemen nem változtatna.
Ajánlott valakit és másodjára már nem találkoztunk.
Legalább rendes volt és nem rontotta tovább a szememben a szakmát.
Attól,hogy új munkahelyet vagy hobbit keresek a probléma a mélybe még megmarad.
Azt kellene megoldani csak nem találok hozzá szakembert.
Ilyen olyan okkal nem tudnak fogadni,keressek mást,magánrendelésen nem vállal ,mert kis keresetű vagyok,szerinte nekem nem rá van szükségem vagy el sem kezdi a terápiát,mert szerinte nem vagyok olyan állapotban,hogy érdemes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!