Antidepit szedők? Ti fokozatosan lettetek jobban a gyógyszertől, vagy egyik napról a másikra ütött be a nyugalom?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 02:13
1/4 anonim válasza:
Mivel ezek a típusú szerek (SSRI-okra gondolsz, gondolom) a hatásukat hosszabb idő (3 hét-egy hónap) alatt fejtik ki, így igen, fokozatosan lettem jobban, amikor szedtem, nem pedig "beütött a nyugalom", ugyanis ezek nem nyugtatók.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, SSRI-re gondolok. Én 5 hete szedem és nagyon lassan javulok, igaz rexetin 10mgról 20-ra csak 1 hete lett emelve.
2016. szept. 25. 03:12
4/4 anonim válasza:
Első vagyok: Nekem kb. 2 hét után kezdett hatni, én akkor kezdtem el jobban érezni magam tőle, és fokozatosan szűntek meg teljesen a tüneteim, de ez egyénileg változhat, ha egy hónap elmúltával sem érzel semmilyen javulást, akkor érdemes konzultálnod a pszichiátereddel, lehet, hogy ilyen esetben másik gyógyszert javasol. Jobbulást neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!