Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek bevehetek 2 db...

Szerintetek bevehetek 2 db 0,25g-os frontint vizsga előtt?!

Figyelt kérdés
19f vagyok 178cm és 78kg. Nem szoktam ilyen gyógyszereket használni, csak néha-néha kb fél évente 1x ha rettentő feszült vagyok. Azt tudni kell, hogy alapból szorongós vagyok, de azt még tudom kezelni, de ha valami "vérre megy" mint pl egy vizsga, aminek van tétje akkor rettentően szorongok, remegek mint a nyárfa, néha bedadogok és mentálisan nem tudok az adott témára koncentrálni csak a feszültségre.Tisztában vagyok a mellékhatásaival:függőség álmosság stb.. csak kíváncsi lennék, hogy mennyi lenne az a frontin mennyiség amitől meglehetősen vissza tudnám folytani a szorongást egy meglehetősen elviselhető szintre?! 1 szemtől tudok elviselhető szintre hozni egy problémát. Nem tervem rendszeresen szedni a továbbiakban sem.

2016. máj. 31. 21:51
 1/8 A kérdező kommentje:

*1 szemtől tudok elviselhető szintre hozni egy hétköznapi, feszengős problémát.

Ez lemaradt :D

2016. máj. 31. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen vizsgád lesz holnap? Egyetemi vagy OKJ? Mert nem mindegy a vizsga típusa sem hogy szóbeli v. írásbeli.

Frontinból 1 szem annak aki nem szedte nem túl sok. Két szem már több és hatásosabb :)

2016. máj. 31. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Egy szemet nyugodtan bevehetsz ilyen extra helyzetben.
2016. máj. 31. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsó nem értek veled egyet!!!
2016. máj. 31. 22:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Holnap forgalmi vizsgám lesz, de az után jön a szóbeli érettségi. Úgyhogy be vagyok most táblázva :D

De a forgalmitól jobban félek mert egyszer már túl izgultam egy vizsgát és az lett a vesztem,(kérdésekkel zaklatott a vizsgáztató és egyre nem tudtam a választ, bepánikoltam, és mondták, hogy menjek jobbra, kitettem az irányjelző balra és elmentem egyenesenxd), de alap órákon az oktató szerint is nagyon jól megy, szóval nem is a vezetéstől félek, hanem attól, hogy megint túl izgulom a dolgot :D

2016. máj. 31. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
1x0,25 elég lesz. És több, mint fél órával előtte vedd be, különben pont akkor fog ütni az első hullám, amikor teljesíteni kéne.
2016. jún. 1. 21:48
 7/8 A kérdező kommentje:
1 órával előtte vettem be kettőt, de nem nagyon éreztem a hatását, de végül átmentem a forgalmin.
2016. jún. 2. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond vele,hogy memória zavart okoz(hat) a frontin.

Az pedig nem túl jó egy vizsgánál.

2016. jún. 2. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!