Gyógyszertől lehetnek kényszeres gondolatok?
Figyelt kérdés
Már korábban is voltak kényszeres gondolataim, hogy megölök valakit. Ezt említettem a pszichiáteremnek. Tegnap óta Escitalopram 10mg szedek reggel. Ma fürdéskor olyan érzésem volt, hogy összemegy a fürdőkád. Tudtam, hogy ez képtelenség, de mégis nem mertem leengedi a fejem. Ki kellett szálljak, és úgy mossak hajat. Lehet ez a gyógyszertől? Ha igen, el fog múlni?2015. dec. 9. 11:03
1/2 anonim válasza:
Igen, lehetséges. A gyógyszer-tájékoztató is írja. De azért ne nagyon olvasgasd, nehogy esetleg beképzelj valami tünetet. Ha van ismerősöd, rokonod, őket azért tájékoztasd, milyen gyógyszert szedsz ( ez nem szégyen, én is ezt tettem), hogy figyeljenek oda rád. Mire kaptad ezt a gyógyszert? Ha akarsz, válaszolj magánba...
2/2 A kérdező kommentje:
Ez érdekes kérdés. Nincs konkrét diagnózisom. Dühkitörések meg önbántalmazás miatt kell szednem antidepresszánst és hangulatstabilizálot, de eddig azokra allergiás lettem. Így egyelőre az antidepresszáns maradt.
2015. dec. 9. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!