Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gondolatok? (lent, hosszú)

Gondolatok? (lent, hosszú)

Figyelt kérdés

Nagyon hülye tervem van...utóbbi napokban kezdek kikészülni, azt veszem észre, hogy mindenkit vesztek el...Először február környékén a legjobb barátnőm, aztán most is barátokat, tegnap este a vagdosáson gondolkodtam, de az semmi, csak figyelemfelkeltés szerintem. Viszont kijött a fejemből egy terv, azaz..jövőhét vasárnap szeretnék öngyilkos lenni, merszem úgysem lesz, de igazából nem öngyilkos szeretnék lenni, csak súlyos balesetet szenvedni, hogy lássam, azok akiket barátomnak neveztem, bejönnek-e stb... Gondoltam, hogy iszom hypot, vagy valami vegyszert, kocsi elé ugrásban is gondoltam már, és hasonlók. Igen, végig gondoltam, a családom, akik miatt nem enném meg, de utána lehet nekik is jobb lenne, mert hát kevesebb pénzt kell költeniük, anyagilag, meg nem idegeskednének miattam és hasonlók. Van barátom, de valamiért nem nagyon lenne lelkiismeret furdalásom, ha megtenném, mármint felé... Szeretnék segítséget kérni, illetve gondolatokat.

Járok pszichiáterhez, van pszichológusom, de nekik soha nem mondok el ilyeneket...és nem is fogom elmondani soha. Ezért merem itt megkérdezni, mert itt nem ismernek.

17/l

2016. aug. 20. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak amiatt tennéd ezt, hogy megtudd kinek hiányoznál? (Rámírhatnál, privit, érdekel ez)
2016. aug. 20. 17:32
 2/2 anonim válasza:

Én nem járok senkihez és jelenleg (már vagy egy éve (szakításom óta) tart) én is ezt érzem. Én viszont nem gondolkodok öngyilkosságon, hanem egy nagy "kiránduláson". Elindulni valamerre és ameddig a pénzem/ételem/kedvem tart, addig megyek. Aztán hazajövök.

De ezek mélypontok. Ezekből ki LEHET jutni. Nekem sem sikerül mindig :/ Meglátod ennél csak jobb lesz minden. Nem mondom, hogy csinálj dolgokat amivel felejtesz vagy kikapcsolódsz, mert nekem sem működött. De próbálj haladni az árral. Ha látsz valamit ami csak egy kicsit is érdekel (tényleg a legkisebb dolog) akkor lépj felé.

A barátaid meg nem a barátaid, ha csak így elhagynak. Miért gondolod, hogy a barátságuk a legfontosabb a világon, amiért meg is halnál vagy szenvednél? Inkább legyél egyedül, minthogy hamis emberekkel vedd körül magad. Azt se értem, ha a "barátod" aki feltételezem a pasid, hogy vele miért érzed magad így? Nem bízol benne? A picológusnak is sok értelme van kifizetni a pénzt, ha nem mondod el nekik a bajod és a köztudottan mindentudó/igazmondó internet népéhez fordulsz segítségért :s

Én nem vagyok szakember, de ha szeretnéd, segíthetek pár szóval, hogy miért ne tedd amit írtál.

Csó :)

2016. aug. 21. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!