Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezek kényszer gondolatok?

Ezek kényszer gondolatok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy vallásos ember,de van hittem,mert sok olyan dolog volt velem,ami már inkább csoda nekem.A lényeg 13 éves koromba lettem nagyon imádkozos,stresszes időszak volt,és állandóan imádkoztam,ez megmaradt,viszont mára,az életem ezzel teljesen lekorlátozom,igérgetek magamnak mindent,és ha megszegem rettegés fog el,hogy odafentről megfognak büntetni,nem vagyok skizo vagy ilyesmi mielőtt valaki azt hinné.Az életem teljesen lekorlátoztam,és tudom hogy nem fog semmi baj történni,mégis ebben a hitben élek,és néha baromira félek,és néha már zavar,hogy mivé lett ez az egész.És nem tudom miért érzem így,mert bár csináltam rossz dolgokat,de azok se voltak olyan rosszak,gyerekes hülyeségek,de amúgy akin tudok mindig segítek,pl barátaimon,de mégis rossz embernek érzem magam,az életem korlátok közzé szóritottam,és rettegek,hogy egyszer jól megszívom,ha valamelyik megígért dolgot megszegem.
2016. aug. 8. 11:53
 1/2 hosszúhajú ***** válasza:
igen. a kényszergondolatok pont ilyenek, állandóan előjönnek, nem tudod leállítani őket. és irreális félelmek is idetartoznak, amik folyton kísértenek, annak ellenére, hogy tudod, hogy nem valósak. pszichológus. ha az kevés, gyógyszert szokott rá írni a pszichiáter. de ezt ne várd meg, most menj pszichológushoz.
2016. aug. 12. 22:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Öngyilkossági szándék miatt már jártam,de ezzel valahogy szégyelnék elé állni
2016. aug. 12. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!