Kiro113 kérdése:
Kényszer gondolatok kínoznak?!!
Figyelt kérdés
Már kb 1 éve gondolok olyan dolgokra amitől rosszul érzem magam PL egy család tag megölése de ez csak akkor erősödik fel ha meg látok egy kést úgy fekszek és úgy kelek hogy nyomja a fejem ezek a gondolatok nem szorongok és nem sírok ezek milyat van amikor egészen el gyengülnek de ez ritkábban fordul elő egy szer komolyabban elbeszélgettem erről a tesómmal és anyuval egy ideig nem voltak hasonló problémáim de szépen fokozatosan tértek vissza pschiológushoz (bocs ha rosszul írom) nem akarok menni mert annyira nem zavaró csak kérnék szeretnék néhány tanácsot mert szerintem ez nem súlyos annyira nem hiszem hogy el kéne menne agy kurkászhoz2013. jún. 30. 20:27
1/4 A kérdező kommentje:
valami tanácsot hogy hogy tűnhetne el!
2013. jún. 30. 20:28
2/4 anonim válasza:
A rossz gondolataid a tudattalanodból jönnek, ezzel csak megfelelően kiképzett pszichoterapeuta tud valamit kezdeni. A helyzeted magától megoldódni képtelen, sőt lehet hogy rosszabbodik. Minél később kezdesz, annál nehezebb lehet.
Ne egyszerű pszichológust keress, hanem kiképzett terapeutát.
3/4 anonim válasza:
Kösd le valamivel a figyelmed. Lehet csak sokat unatkozol, vagy sokat vagy egyedül? Orvost nem ajánlanék mert a tapasztalatok azt mutatják hogy foglalkozás helyett gyógyszereket kapsz majd -.-
Én pl zsonglőrködök gyerekkorom óta, ezért kelek fel, ezért fekszek le, tökéletesen lenyugtat és fáradtan miközben arról álmodozom hog yholnap is kimegyek a rátre játszani, már nem akarom leszúrni a buszon a kötekedő cigányokat.
4/4 anonim válasza:
Hahó! Nekem is hasonló problémáim vannak, a baj csak az hogy borzasztó bûntudatom van miatta és csak egyre rosszabb gondolatok jönnek. A barátommal élek együtt de nem mertem neki sem elmondani, nem tudom hogy fogadná... Arra lennék kíváncsi neked sikerült-e megoldást találnod, mert ôszinténszólva én sem bízom a pszichológusokban. Igazán megköszönném ha válaszolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!