Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Évek óta minden nap öngyilkos...

Évek óta minden nap öngyilkos gondolatok, még akkor is ha jól érzem magam?

Figyelt kérdés
Volt pár kísérletem is, most 21 éves vagyok, de kb. 13 éves koromban jelentek meg először ezek a gondolatok. Egyszerűen nem tudok tőlük szabadulni, dilidokihoz is járok pedig, még akkor is az öngyilkosságra gondolok, ha egyébként az adott pillanatban épp jól érzem magam. Szó szerint minden nap, legtöbbször ez az első gondolatom reggel, és az utolsó este. Szinte már kényszeresen vissza-vissza kúsznak az agyamba. Nem idegesítene, ha sikerülne kivitelezni, de valahogy mégsem sikerül. (Gyávaság?)
2013. máj. 12. 15:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
"Dilidoki" minderre mit mondd? Gondolom ő jártasabb a témában és még ismer is téged.
2013. máj. 12. 15:53
 2/25 anonim ***** válasza:

Irány az orvos!

dr.

2013. máj. 12. 16:14
 3/25 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. Próbálja megérteni a miéreket. Meg jön a gondolatnaplóval, hogy "átprogramozzuk" a gondolkodásmódomat. De mikor ezzel jön oylan hihetetlenül ingerült leszek, hgoy be tudnám törni az üvegajtót. Múltkor annyira felhúzott ezzel, hogy jobb híján darabokba törtem a tollamat (pedig elég masszív toll... De úgy éreztem, nem bírom már elviselni azt a feszültséget. Ja, amúgy lány vagyok, ha számít)
2013. máj. 12. 16:34
 4/25 A kérdező kommentje:
Ja, a pszichiáter meg antidepresszánst (olwexya) és Rivotrilt írt fel. De ő már a harmadik pszicvhiátrem, a többi bármit íyrt fel, folyton túladagoltam magam, nem tudom miért, és neki mondtam, hgoy ez a problémám, mégis felírta a rivotrilt is ami pedig nem túl lightos... azt is túladagoltam persze, egyszerre bevettem egy egész üveggel, mikor "bekattantam" mentő vitt el.
2013. máj. 12. 16:35
 5/25 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy fizikailag terhelve? Milyen sokat tartózkodsz bent, esetleg gép előtt? Próbáltad már a jógát?
2013. máj. 12. 16:36
 6/25 A kérdező kommentje:
Nem igazán van időm gépezni, mert jelenleg háztartási robotként működök itthon, minden házi munkát/kerti munkát én csinálok, közben néha elmegyek dolgozni is (nem kapok nagyon munkát) suliba nem járok épp, abbahagytam félévkor mert nem bírtam már bejárni
2013. máj. 12. 16:54
 7/25 anonim ***** válasza:
Testeden hol mit érzel amikor ezek komolyabban elöjönnek? Bármilyen szervezeti gondodról tudsz e? Indokolja e lelkiállapotodad a környezeted/élethelyzeted?
2013. máj. 12. 18:31
 8/25 A kérdező kommentje:

Fizikálisan totál a padlón vagyok, de a házidoki nem foglalkozik vele, csak kiröhög, hogy "vénasszony" vagyok...

Elég sok minden bajom van egyébként

2013. máj. 12. 18:35
 9/25 anonim ***** válasza:
Kifejted kérlek?
2013. máj. 12. 18:55
 10/25 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

ebben a kérdésemben kifejtettem korábban

2013. máj. 12. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!