Évek óta minden nap öngyilkos gondolatok, még akkor is ha jól érzem magam?
De tudod.
Pl higany az egyik leggyakoribb, meg aluminium, van ólom is, vanádium, meg még egy rakat másik is.
Gondolja arra, hogy most bármilyen is az életed, egyszer változni fog, talán nem is kicsit, és ha eldobod magadtól, akkor kizárod magad olyan nagyszerű élményekből, amiket soha nem fogsz megtapasztalni, ha meghalsz. Lehet, hogy egyszer megismerkedsz olyan emberekkel, hogy hálát adsz a Sorsnak, hogy nem tetted meg, olyan tájakra mész, ami lenyűgöz, olyan ízeket, illatokat, hangulatokat ismersz meg, aminek még nem vagy a birtokában…
Egyszer visszagondolsz a mostani önmagadra és mosolyogsz azon, hogy milyen éretlen voltál és talán még boldog is leszel majd.
Én már 2x próbáltam itt hagyni e földi létet, 20 körül, egyszer egy lány miatt, de szerencsére megmaradtam. Mostanában is vannak nagyon sötétszürke napjaim, de tudom, hogy nagyszerű élmények mindig érnek és lehet, hogy egy hétből csak pár óra, ami nagyonjó, de már akkor megérte…
Millió dolog van, ami felvidít (bárkit), csak meg kell találni.
Gondolom, nem vagy több 25-nél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!