Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Évek óta minden nap öngyilkos...

Évek óta minden nap öngyilkos gondolatok, még akkor is ha jól érzem magam?

Figyelt kérdés
Volt pár kísérletem is, most 21 éves vagyok, de kb. 13 éves koromban jelentek meg először ezek a gondolatok. Egyszerűen nem tudok tőlük szabadulni, dilidokihoz is járok pedig, még akkor is az öngyilkosságra gondolok, ha egyébként az adott pillanatban épp jól érzem magam. Szó szerint minden nap, legtöbbször ez az első gondolatom reggel, és az utolsó este. Szinte már kényszeresen vissza-vissza kúsznak az agyamba. Nem idegesítene, ha sikerülne kivitelezni, de valahogy mégsem sikerül. (Gyávaság?)
2013. máj. 12. 15:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ok. Nehézfém, candidiázis. A jóhír hogy kezelhetö, gyógyítható.
2013. máj. 12. 20:26
 12/25 A kérdező kommentje:
candida az nekem is gyanús volt, de hát csak úgy magamat nem diagnosztizálhatom.. Nehézfém alatt mit értesz?
2013. máj. 12. 20:38
 13/25 anonim ***** válasza:

De tudod.

[link]

Pl higany az egyik leggyakoribb, meg aluminium, van ólom is, vanádium, meg még egy rakat másik is.

2013. máj. 12. 21:05
 14/25 Karenjeans87 ***** válasza:
100%
nem kedélyjavító gyógyszer vagy rossz nyugtató mellékhatása ez?Téged félrekezeltek keres más pszichológust.
2013. máj. 12. 23:00
 15/25 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy a gygyszerek miatt, abba is hagytam egy ideje...
2013. máj. 12. 23:12
 16/25 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elmerülhetsz a nehézfémmérgezés témájában. Fülzúgás, torokproblémák, kényszergondolatok, stb, mind stimmelnek.
2013. máj. 12. 23:40
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Utána nézek... felkeltetted az érdeklődésemet
2013. máj. 12. 23:54
 18/25 anonim ***** válasza:

Gondolja arra, hogy most bármilyen is az életed, egyszer változni fog, talán nem is kicsit, és ha eldobod magadtól, akkor kizárod magad olyan nagyszerű élményekből, amiket soha nem fogsz megtapasztalni, ha meghalsz. Lehet, hogy egyszer megismerkedsz olyan emberekkel, hogy hálát adsz a Sorsnak, hogy nem tetted meg, olyan tájakra mész, ami lenyűgöz, olyan ízeket, illatokat, hangulatokat ismersz meg, aminek még nem vagy a birtokában…

Egyszer visszagondolsz a mostani önmagadra és mosolyogsz azon, hogy milyen éretlen voltál és talán még boldog is leszel majd.

2013. máj. 15. 21:19
 19/25 A kérdező kommentje:
nem jött be ez eddig sem, de azért köszi.
2013. máj. 15. 22:12
 20/25 anonim ***** válasza:

Én már 2x próbáltam itt hagyni e földi létet, 20 körül, egyszer egy lány miatt, de szerencsére megmaradtam. Mostanában is vannak nagyon sötétszürke napjaim, de tudom, hogy nagyszerű élmények mindig érnek és lehet, hogy egy hétből csak pár óra, ami nagyonjó, de már akkor megérte…

Millió dolog van, ami felvidít (bárkit), csak meg kell találni.

Gondolom, nem vagy több 25-nél!!!

2013. máj. 15. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!