Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos akarok lenni. Mit...

Öngyilkos akarok lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem találok magamnak társkapcsolatot. Nekem soha nem jön össze úgy érzem. Próbálkoztam már társkeresőn is, de egyszerűen nem.

Már csak azon gondolkozom, hogy kötéllel, vagy éppen gyógyszerrel legyek öngyilkos.

Nem jó dolog, hogy ilyen fiatalon ilyesmire gondolok, de egyszerűen már belehalok a magányba. Pedig már 5 lány is lett volna, de vagy volt kapcsolatuk vagy nem kellettem nekik.

Mondjuk az utolsó lánnyal más a helyzet, bár neki van barátja, de mégis kedvelt engem tartotta bennem a lelket, és szeretett velem beszélgetni.

Csak az a baj hogy már 2,5 hete nem láttam, megadta az email címét, meg a facebook-ját. Ma írtam neki 18 óra körül. De egyenlőre nem kaptam választ.

Úgy érzem ha nem fog rá válaszolni, akkor már nincs értelme tovább élni.(bár megígérte hogy fog válaszolni amikor megadta a címeket).

2013. máj. 7. 22:16
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
68%
ne írogass ide
2013. máj. 7. 22:23
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Csaj miatt öngyilkos lenni??? Nem vagy normális. Egyébként fogalmad sincs miről beszélsz. Képzeld, kórházban dolgozom és pár hónapja behoztak egy fiatal srácot, aki a csaja miatt lett öngyilkos (direkt nem mondom el hogyan), és az utolsó utáni pillanatban meggondolta magát, mentőt hívott mert megijedt. Több mint 2 és fél órán keresztül próbáltuk újraéleszteni, de gyakorlatilag nem tehettünk semmit... Már jó párszor volt részem újraélesztésben, de egyszerűen leírhatatlanul szörnyű érzés egy fiatal testen mellkaskompressziót végezni...

Az írásod alapján fiatal lehetsz, aki gyakorlatilag még szinte alig élt, alig szerzett tapasztalatot és most pont olyan passzban van, hogy nem értékeli az életét.

Remélem azért érzed a súlyát annak, amit elmondtam: a srác meggondolta volna magát........................ Szerintem te is gondolkozz még ezen kb 70 évig mielőtt megteszed. Az egészségednél soha nem lehet fontosabb egy lány. Még keveset éltél ahhoz, hogy megtaláld a párod. Talán ha egy ideig mással foglalkoznál pl. tanulás, hobbi, sport.... akaratlanul is találnál valakit, mikor nem is gondolsz rá.

26/N

2013. máj. 7. 22:27
 3/34 anonim válasza:
70%
Mindenen tovább tudsz lépni... Ezt mondogasd magadban
2013. máj. 7. 22:27
 4/34 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves vagy?
2013. máj. 7. 22:29
 5/34 A kérdező kommentje:
19/F
2013. máj. 7. 22:32
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Volt már kapcsolatod lányokkal vagy egyelőre udvarolgatni próbálsz nekik?
2013. máj. 7. 22:34
 7/34 A kérdező kommentje:
Nem volt még soha kapcsolatom, csak próbálkozom.
2013. máj. 7. 22:37
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos hosszú utat kell végigjárni, mire az ember talál egy valamirevaló párt magának. Nehéz dolog.

Viszont miért próbálkozol kapcsolatban élő lányoknál? Csak vesztegeted velük az időt, miért nme keresel egyedülálló lányt?

2013. máj. 7. 22:41
 9/34 anonim ***** válasza:
81%
Van egy ismerősöm, akinek 26 évesen lett először barátnője. Azóta is együtt van a nővel már 10 éve. Ha anno 19 évesen öngyilkos lett volna, soha nem ismeri meg élete párját. Gondolkozz csak ezen.
2013. máj. 7. 22:41
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne ezen gondolkodsz. Tanulj, hogy állásod legyen, keress hobbit, sportolj. A nők szeretik a stabilitást, intelligenciát. Nem a kis csitri ribancokra gondolok, hanem a nőkre... Ha egy kis eszed van, először magaddal foglalkozol, hogy elfogadd magadat, hogy majd más is elfogadhasson.
2013. máj. 7. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!