Öngyilkos akarok lenni. Mit tegyek?
Soha nem találok magamnak társkapcsolatot. Nekem soha nem jön össze úgy érzem. Próbálkoztam már társkeresőn is, de egyszerűen nem.
Már csak azon gondolkozom, hogy kötéllel, vagy éppen gyógyszerrel legyek öngyilkos.
Nem jó dolog, hogy ilyen fiatalon ilyesmire gondolok, de egyszerűen már belehalok a magányba. Pedig már 5 lány is lett volna, de vagy volt kapcsolatuk vagy nem kellettem nekik.
Mondjuk az utolsó lánnyal más a helyzet, bár neki van barátja, de mégis kedvelt engem tartotta bennem a lelket, és szeretett velem beszélgetni.
Csak az a baj hogy már 2,5 hete nem láttam, megadta az email címét, meg a facebook-ját. Ma írtam neki 18 óra körül. De egyenlőre nem kaptam választ.
Úgy érzem ha nem fog rá válaszolni, akkor már nincs értelme tovább élni.(bár megígérte hogy fog válaszolni amikor megadta a címeket).
Próbálkoztam már egyedülállóval is, nem is eggyel, de azok még szemetek is voltak velem.
Mint mondtam az utolsó volt velem a legkedvesebb, még saját magától is odajött hozzám a buszon, mivel ott találkoztam vele először, de most 2,5 hete........eltűnt(majd bele őrülök)
Úgy érzem most már itt telt be a "pohár".
23:07 sajnos azért ennyire nem vagyok bátor, de lehet hogy ezt is meg kéne próbálnom.
23:10 Egyszerűen nem tudok tovább lépni és kész. Egyszerűen csak arra vágyom most hogy végre kapjak tőle levelet.
Ahan. Az sem izgat, hogy "szerencsétlen" épp az érettségi közepén van és szerintem legutolsó dolog, ami most épp izgatja az ellenkező nem. Kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy neked válaszolgasson. Nem érted ezt meg? Hogy lehetsz ilyen? Szétizgulja az agyát szerencsétlen a vizsgák miatt, miközben te csak magadat sajnálod.
Hát igenis lépj túl ezen, mert ez nem vezet sehová. Legyél türelmesebb.
23:35 jó mondjuk én nem is azt mondtam, hogy azonnal öngyilkos akarok lenni. Talán türelmesebb leszek, és várok arra a levélre pár napot. De semmi másra nem tudok gondolni csak hogy levelet kapjak tőle.
Most el kell mennem lefeküdni, mert fáradt vagyok, legközelebb csak délután tudok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!