Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos akarok lenni. Mit...

Öngyilkos akarok lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Soha nem találok magamnak társkapcsolatot. Nekem soha nem jön össze úgy érzem. Próbálkoztam már társkeresőn is, de egyszerűen nem.

Már csak azon gondolkozom, hogy kötéllel, vagy éppen gyógyszerrel legyek öngyilkos.

Nem jó dolog, hogy ilyen fiatalon ilyesmire gondolok, de egyszerűen már belehalok a magányba. Pedig már 5 lány is lett volna, de vagy volt kapcsolatuk vagy nem kellettem nekik.

Mondjuk az utolsó lánnyal más a helyzet, bár neki van barátja, de mégis kedvelt engem tartotta bennem a lelket, és szeretett velem beszélgetni.

Csak az a baj hogy már 2,5 hete nem láttam, megadta az email címét, meg a facebook-ját. Ma írtam neki 18 óra körül. De egyenlőre nem kaptam választ.

Úgy érzem ha nem fog rá válaszolni, akkor már nincs értelme tovább élni.(bár megígérte hogy fog válaszolni amikor megadta a címeket).

2013. máj. 7. 22:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
72%
De például rosszabb is lehet, ezt nem illene elfelejteni (én a berúgásra szavazok öngyi helyett)
2013. máj. 8. 00:14
 22/34 anonim ***** válasza:
68%

"A magány erény, az érény talán a magány lenne?"

A könyvem egyik mondata.

2013. máj. 8. 12:51
 23/34 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem holnap, vagy holnapután öngyilkos leszek. Beugrok a metró alá, mert nem bírom tovább.
2013. máj. 8. 19:10
 24/34 anonim ***** válasza:
87%
Micsoda egy önző alak vagy. Tönkre teszed azok életét is, akik a metrón utaznak, arról nem is beszélve, aki vezeti...
2013. máj. 8. 21:32
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megkereslek, és ígérem megkínozlak, aztán öngyilkos leszel OTTHON.

Ha elba.szod a metrót egy napra.. várjál, holnapután? ... péntek, igazából.. sztornó, felőlem.. (nem metrózom pénteken, vallási dolog) ^.^

De nemá' egy nő miatt, vagy mert bánatos vagy, esetleg enyhén depressziós. A depresszión táplálkozással és pszichoterápiával így lehet segíteni -> NAGYON.

A bánatra hozol rumot, és megdumáljuk. Jobb lesz.

2013. máj. 8. 22:33
 26/34 anonim ***** válasza:
35%

Holnap péntek. Elmégy valami buliba, jól berúgsz, esetleg felszedsz egy kiscsajt - aki a sok piától egyre szebb...

Annyit igyál, hogy másnapra a suicid szándékodat is elfelejtsd.

2013. máj. 9. 14:13
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nézd,én 27 éves vagyok (nő),eddig mindössze egy kapcsolatom volt,az is 21 évesen (!) kezdődött.Lassan 5 éve vagyok egyedül.Azóta több férfi is fölkeltette az érdeklődésemet, de egyiknek sem kellettem (mindegyik nagyon kedvelt, órákig tudtunk beszélgetni, kedvesnek, helyesnek, intelligensnek tartottak,stb., de mint nőtől, egyik sem akart tőlem semmit), egyik sem tudott belém szeretni.Nap,mint nap azon jár az agyam,hogy mi lehet bennem a hiba,hol rontom el,de meg sem fordult soha a fejemben,hogy emiatt eldobjam az életemet.

Szerintem azt kellene magadban tisztáznod,hogy miért ennyire fontos az számodra,hogy kapcsolatod legyen valakivel.Miért ez határozza meg az életedet? Más dolgokban egyáltalán nem lelsz semmilyen örömöt? Lehet, hogy szerencsés lenne ha pszichológushoz fordulnál. Ne kergesd magad önbizalomhiányba, a negatív önértékelés nem vezet jóra.Verd ki a fejedből azt a butaságot, hogy ártani akarsz magadnak.Ami késik,nem múlik,én hiszem, hogy mindenkinek megvan ezen a világon a párja, csak a körülményeknek kell összejátszani ahhoz, hogy egymásra találjanak.Ha elmesélném, hogy a volt barátomat milyen lehetetlen módon ismertem meg, talán el se hinnéd...:) Fel a fejjel! Egyszer úgyis megtaláljuk a párunkat Te is, én is, a köztes időben pedig éljünk, és élvezzük azokat a dolgokat amiket szeretünk csinálni, amelyek örömet okoznak!

2013. máj. 13. 00:36
 28/34 A kérdező kommentje:
Akit érdekel, nem tettem meg, egyben vagyok, és élek.
2013. máj. 16. 22:14
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó.
2013. máj. 16. 22:18
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy átgondoltad.
2013. máj. 19. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!