Öngyilkos akarok lenni. Mit tegyek?
Soha nem találok magamnak társkapcsolatot. Nekem soha nem jön össze úgy érzem. Próbálkoztam már társkeresőn is, de egyszerűen nem.
Már csak azon gondolkozom, hogy kötéllel, vagy éppen gyógyszerrel legyek öngyilkos.
Nem jó dolog, hogy ilyen fiatalon ilyesmire gondolok, de egyszerűen már belehalok a magányba. Pedig már 5 lány is lett volna, de vagy volt kapcsolatuk vagy nem kellettem nekik.
Mondjuk az utolsó lánnyal más a helyzet, bár neki van barátja, de mégis kedvelt engem tartotta bennem a lelket, és szeretett velem beszélgetni.
Csak az a baj hogy már 2,5 hete nem láttam, megadta az email címét, meg a facebook-ját. Ma írtam neki 18 óra körül. De egyenlőre nem kaptam választ.
Úgy érzem ha nem fog rá válaszolni, akkor már nincs értelme tovább élni.(bár megígérte hogy fog válaszolni amikor megadta a címeket).
Azok a legjobb házasságok/párkapcsolatok, amik olyan emberek között alakulnak ki, akik nem voltak másokkal. Te is meg fogod találni azt a lányt, akinek te kellesz, és ő is neked. De először magadat alakítsd ki, ne azzal foglalkozz, hogy kinek kellesz, hanem azzal, hogy mi érdekel, mit szeretsz csinálni, miben vagy jó.
Ha találsz ilyen dolgot, az életet is élvezni fogod, és az majd vonzza a lányokat.
És amikor azt mondom, találj valamit, amiben jó vagy, nem a számítógépezésre gondolok, mert attól nem leszel boldogabb. Inkább valami konkrét dologra: művészet, rajzolás, írás, vagy futás, edzőterem, vagy zenehallgatás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!