Mit csináljak? ( Kérdésed túl rövid, leírás hosszú. )
Most egesz este nem birtam egy szemhunyasnyit se aludni a rohadt panikroham miatt... Ugy kezdodott az egesz, hogy mar aznap reggeltol furan ereztem magam, mostanaig tart a migrenes fejfajasom is, rohadt faradt vagyok,, de nem tudok elaludni... Ez a rohamon eddig a legrosszabb... Persze volt ennel rosszabb is... Akkor peldaul mar az ajulhatnek is kerulgettett, meg akkor meg hanytam is az idegtol...
Most dontottem el azt, hogy muszaly valami megoldast erre talalni. Ki, mi tud rajtam segiteni?
A szuleimnek egyszer meseltem ezt, de konkretan lesz*rjak..., azt mondtak hogy csak kitalalom, meg hogy ne majomkodjak már... ( wtf o.O ) Muszaly valami , mert arra isj raszoktam, hogyha panikrohamom van szandekosan megvagom magam... Nem tudom miert.
Mar a fajdalom csillapitot kell ugy latszik mindennap beszednem, mert ez a rohadt fejfajas se mulik el... De meg a fajdalom csillapito is csak par 10 percre mulasztja el...
Mit. Tegyek,?
Valami otlet? Tanacs.?
Bocsanat .a helyes irasert. nagyon faradt vagyok, szedulok a fejem szetszakad...
17/L
Kifelejtettem:
Hangokat is hallottam a fejembe. Ez ma este volt. Igy zenet kellett hallgatnom, h elnyomja...
Van konkrét oka a pánikrohamodnak, vagy csak úgy rádjön? A fejed minden nap fáj?
Egyébként a szüleid hozzáállása nem megfelelő, de elég gyakori hogy így reagálnak, mondván "egy fiatalnak nem lehet ilyesmi baja"
Ezek a hangok milyenek? Kényszergondolatok talán?
Szerintem az az oka, hogy mivel folyton bantanak ( kesebbet szuleim, tobbet a suliban), ígykialakult. 1-2 eve vannak rohamaim. Nem mindig jelentkeznek. Valtozok. Ketfele kepp jon elo. 1. Vagy a folyamatos stressz miatt, az erzesek amiket magamba folytok. A masik 2. Es, hogy csak ugy random jon a roham.
Igen, mostanabn egyideje, mindennap.
Nem. Olyan furak... Olyan demoniak. Motoszkalasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!