Iszonyú lámpaláz, mi legyen?
Ez nálam is volt, izzadás, remegéssel. Nagyon kellemetlen.
Én a helyzet kerülését választottam. Szerintem nem jó módszer, mert az alapprobléma megmarad.
Mai napig nem vállalom, hogy sok ember előtt beszéljek.
Úgy sejtem, önértékelési zavarokból adódhat.
(kicsit bezavar nekem, hogy amúgy társasági ember vagy. én inkább visszahúzódó)
Köszönöm! Sajnos kikerülhetetlen!! Értelek én és elég nagy baj ez nekünk :D, de én nem vagyok önbizalom hiányos, ezért állok értetlenül magam előtt.
Amúgy Betalock-ot szedek alapállásban, ha abból kapok be az segít? Kálcium? Banán? Meditáció? Pszichológus? Segítettek ezek valakinek?
Azt nem tudom, mi a Betaloc.
Segíthet a magnezium, banán, csokoládé.
Pszichológust legvégső esetben keresnék fel.
Meditáció, jóga áll. segíthet. (sajnos én elég kitartó sem vagyok)
De még valami eszembe jutott.
Nem azt érzed, hogy túl nagy tétje lenne a dolognak? Igyekszel mindenkire jó benyomást tenni, és félsz, hogy az mégsem sikerül?
Szociális fóbiás vagy szerintem!
Én szintén ilyen vok, tudom mennyire rossz, mondjuk nekem még izzadás, szivdonogás is társul mellé meg hányinger de így is szar.
pszichológus-én nem tudom javasolni, eltudod mondani neki,, hogy mit érzel stb de megszüntetni nem tudja
amúgy nekem a legrosszabb azt volt beismerni, hogy csak úgy lehet ezen túl jutni, hogy ha minél többet szerepelünk emberek között
én enyhe nyugtatókat szedek, legalább nem ájulok el, nem tom h de mit szólsz ehhez?-megpróbálozhatsz vele, amit persze recept nélkül lehet kapni, vagy nyugtató teák egy próbát megérne nálam hatásosak
Kedves Kérdező!
Hogy jutott neked eszedbe ezekre a tünetekre Betalock-ot szedni? Nem hiszem, hogy neked ezt orvos javallta volna. A Betalck szívritmus lassító. Ha még iszol is rá, az értágító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!