A sötétségbe hangokat hallok, és iszonyú pánik fog el pillanatok alatt. Mi lehet velem?
Pszichiáter nem fog segíteni. Nem tud. Amit tud, elmondja, hogy szerinte milyen betegségekben szenvedsz, és elmondja a tüneteket, és egy betegségtudatot épít ki benned. Ettől azt érzed majd, hogy nem vagy teljes ember. Ez plusz fájdalmat szül. Ezután antipszichotikumot fog felírni, ami véleményem szerint a legmocskosabb dolog a világon, mondom ezt úgy hogy szinte a létező összes drogot kipróbáltam már! Egy újságcikkben találóan kémiai kényszerzubbonynak nevezték.
Kérlek, ne menj pszichiáterhez. Ha gondolod, nagyon szívesen beszélek erről veled mert nagyon sok tapasztalattal rendelkezem, és szerintem tudok neked segíteni! Nekem is volt ilyen problémám, az épelméjűség határán egyensúlyoztam sokáig, míg rájöttem azokra a dolgokra, amik ezt okozták! Voltam pszichiátrián, egész más miatt, de beleegyezésem nélkül zártosztályra raktak. 2 hétig éltem szó szerint őrültek között, akik olyasmire jöttek rá, amit aggyal nem bírtak felfogni, és végtelen ciklusba kerültek! Többeket le kellett kötözni! Ez nem csak arra ébresztett rá, hogy Én nem vagyok az, hanem arra is hogy vagyok olyan erős, hogy semmi lelki, vagy egyéb dolog nem tehet tönkre! Nekem azt mondta a pszichiáter, hogy itt nyugodt körülmények között leszek. Ehelyett nézhettem a nyáladzó, pánikoló, gatyába kakáló embereket! Tehát nem segít, és senkinek nem tudom ajánlani! Nem beszélve arról, hogy ugyan teljesen egészséges voltam, úgy kezeltek mint egy hülyegyereket, megfosztottak a jogaimtól, a szabadságomtól, és úgy viselkedtek mint egy komplett idiótával!! Baromi megalázó, gusztustalan érzés! Főleg, hogy azt nem mondta az "orvos" hogy zártosztályra megyek!! Ki akartam menni cigiért és nem engedtek ki!! Tehát a mentális betegségek kezelése kis hazánkban úgy kezdődik, hogy ahogy belépsz ebbe a gépezetbe, próbálnak a társadalomtól elizolálni, mert a lelki bajokat nem tudják gyógyítani, és mivel nem értenek hozzá mi van egy ember fejében, egyszerűbb ha távol tartják a többitől, nehogy azok is "megfertőződjenek"!
Tudom, mi a bajod, illetve mi az ami elkezdődött benned, melyik stádiumban vagy, és azt is, hogy lehet ezt az egészet megoldani! Egy biztos: nem rivotrillal vagy rexetinnel, vagy bármi mással! A problémát csak Te tudod megoldani, de szívesen mentorállak, pszichológusnak készülök!
Nyugodtan írj privát levelet, a lehetőségem ingyenes, abszolút semmit nem kérek érte, csak szeretnélek hozzásegíteni ahhoz, hogy jobban érezd magad!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!