Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha másféléves nagyon sokat...

Ha másféléves nagyon sokat van megfázva, pillanatok alatt elkap mindent, IgA és IgG szintje alacsony, milyen immunerősítőt adnátok neki?

Figyelt kérdés
A zöldség, gyümölcs nem elég, mert így is rengeteget eszik ilyesmit.
2009. nov. 9. 11:09
 1/1 anonim válasza:

Én régebben sok ilyen problémával küszködtem, sőt még mindíg előfordul, de nagyon ritkán nekem az anyukám MultiTabs Immuno-t és soksok C-vitamint meg kálciumot adott.

De ez is csak akkor jó hogyha így csinálod:

1. hónap=Multitabs Immuno

2. hónap=Cvitamin, kálcium(nem pezsgőtabletta, bár, ha kicsi a baba akkor lehet az is)

3. hónap=Multitabs

4. hónap=Cvitamin, kálcium

.........

Mert ha sokáig szedi ugyanazt akkor nem fog hatni.

Ezek a gyógyszerek mind vízben oldhatóak, tudom, mert az unokahugom nem tudja még bevennei a gyógyszert(én is minden nap adok neki, mert sajna neki is ilyen problémái vannak)

Tehát a menete az, hogy veszel egy dobozka Multi tabsot(én a felnőtteknek valót adom a kisasszonynak, mert a gyerekeknek való semmit sem ér)

Egy levél Cvitamint(kérj olyat, aminek nincsen bevonat a külsején, mert azt nem tudod feloldani.)

EGy levél kálciumot(ez szintén ne legyen bevonva ilyen édes mázzal)

Következő lépés az,

Ha szereti a teát csinálj neki, de nagyon forrót.Töltsd egy cumisüvegbe, majd szórd bele az aktuális gyógyszeradagot és rázd addíg amíg nem oldódik fel.

Ha nem szereti a teát(mint én)akkor egy kis üdítőt (lehet bármilyen, mert a szénsav kifő majd belőle)fazékba öntesz és felforralod. belekevered a gyógyszert, majd a cumisüvegbe vagy pohárba töltöd neki;)

Ez tuti hatni fog, mert nekem is jó volt. Pedig én vérszegény vagyok, nagyon gyenge az immunrendszerem és allergiás vagyok 13 féle fúkeverékre, lisztatkára, porra és parlagfúre, tehát sok szerencsét:)

Ezeket a gyógyszereket mind megtalálhatod egy mezei gyógyszertárban:)

2010. szept. 6. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!