Ha másféléves nagyon sokat van megfázva, pillanatok alatt elkap mindent, IgA és IgG szintje alacsony, milyen immunerősítőt adnátok neki?
Én régebben sok ilyen problémával küszködtem, sőt még mindíg előfordul, de nagyon ritkán nekem az anyukám MultiTabs Immuno-t és soksok C-vitamint meg kálciumot adott.
De ez is csak akkor jó hogyha így csinálod:
1. hónap=Multitabs Immuno
2. hónap=Cvitamin, kálcium(nem pezsgőtabletta, bár, ha kicsi a baba akkor lehet az is)
3. hónap=Multitabs
4. hónap=Cvitamin, kálcium
.........
Mert ha sokáig szedi ugyanazt akkor nem fog hatni.
Ezek a gyógyszerek mind vízben oldhatóak, tudom, mert az unokahugom nem tudja még bevennei a gyógyszert(én is minden nap adok neki, mert sajna neki is ilyen problémái vannak)
Tehát a menete az, hogy veszel egy dobozka Multi tabsot(én a felnőtteknek valót adom a kisasszonynak, mert a gyerekeknek való semmit sem ér)
Egy levél Cvitamint(kérj olyat, aminek nincsen bevonat a külsején, mert azt nem tudod feloldani.)
EGy levél kálciumot(ez szintén ne legyen bevonva ilyen édes mázzal)
Következő lépés az,
Ha szereti a teát csinálj neki, de nagyon forrót.Töltsd egy cumisüvegbe, majd szórd bele az aktuális gyógyszeradagot és rázd addíg amíg nem oldódik fel.
Ha nem szereti a teát(mint én)akkor egy kis üdítőt (lehet bármilyen, mert a szénsav kifő majd belőle)fazékba öntesz és felforralod. belekevered a gyógyszert, majd a cumisüvegbe vagy pohárba töltöd neki;)
Ez tuti hatni fog, mert nekem is jó volt. Pedig én vérszegény vagyok, nagyon gyenge az immunrendszerem és allergiás vagyok 13 féle fúkeverékre, lisztatkára, porra és parlagfúre, tehát sok szerencsét:)
Ezeket a gyógyszereket mind megtalálhatod egy mezei gyógyszertárban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!