Megint rám jött a pánik roham. Mit tegyek? SOS
Mostanában sokszor rám jön.. Úgy érzem mintha álmodnék.. Mintha ez nem lenne valóság. Elkezd verni a szívem.. zakatolni és rosszul leszek. Most is úgy ver mint az állat.
Valaki.. Ilyenkor hogy küzdjem ezt le?
Fogjuk rá igen :)
Még mindig furi a közérzetem de a pulzusom már rendben van amennyire érzem :) Remélem ez a hülye érzet is elmúlik..
Köszönök mindent nagyon sokat segítettek!
Reggelre jobban leszel! Mostmár sipirc aludni! A szervezetednek újra kell töltődnie!🌜🌼
Sok sikert az érettségihez! Sajnos én nem tudtam sokat tanulni a rohamok miatt, ezért csak egy tétel maradt meg...de pont azt húztam ki szóbelin!
Fürdőben nem egy ember ájult már el.tul magas párataetalom vagy hirtelem hőmersekletvaltozas ahogy kiszállaz stb
Ettől nem kell az erettsegi miatti feszultsegre gondolni
Amugy ha pánikroham az elfojtott szorongást jelent amit jobb lenne inkább kiadni pl üvöltesz egy nagyot ahelyett higy a szervezetednek kelljen tiltakozni
fuss helyben vagy fekvőtámaszoz a test mozgás nagyon sokat segit
amúgy szedj halolajat, ginkot, magnéziumot, citromfű teát erősiti az idegrendszert
amúgy járj csoportos sportra ha megszokod az emberi érinbtkezést ritkulnak a rohamok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!