Lehet pánik rohamom alacsony pulzussal?
Sziasztok
25/f vagyok és pánik rohamok gyötörnek időről időre kb hetente de van hogy többször kijön rajtam. most eéőfordult hogy picit megeröltettem magam szorított a mellkasom és pánik rohamot kaptam közben. aztán hazamentem lenyugodtam azóta eltelt 2 nap. ma egésznap borzalmasan szorongtam de a szívritmusom kb 60-70 köött mozgott főleg este nem is hiperventilláltam csak baromira szorongtam hogy a túlhatjással esetleg megsértette ma szívem és egyébként folyamatosan fáj a mellkasom, a hátam a nyakam feszes és a hasam is időnként uggrik egyet.
Pánik beteg társaim tapasztaltatok valaha ilyesmit? vagy van itt ténylegesen mitől aggódni?
Menj dokihoz !
De sztem semmi komoly bajod nincs .
KB 2-3 évig szenvedtem én is pánikbetegségben :(
Valahogy legyőztem , gyógyszer és doki nélkül !
Amikor éreztem h emelkedik a pulzusom és jön a szorongás ...
Nyugalmat erőltettem magamra ! Qwa nehéz ! De élő példa vagyok ..
Első hozzászóló: Akkor te nem voltál pánikbeteg. Pont az a pánikbetegség, hogy nem tudsz meg nyugodni, na mindegy.
Kérdező: Nem vagy pánikbeteg.
#2 Te aztán tudod !!
Gratula ! Nem kéne hozzászolnod !
Se buszra se villamosra nem bírtam felszállni mert azonnal
elkezdtem reszketni a pulzusom az egekben a nyaki ereim fel akartak robbanni és szakadt rólam a víz , kapkodtam a levegőt és mégis légszomjam volt...
Azért ezeket írtam mert ilyen helyeken fokozódott fel !
Volt h 1 hétig az utcára sem bírtam kimenni , de volt h a piros lámpánál tört rám mikor vezettem ..
#2 tudom hogy le lehet győzni a pánikot gyógyszer nélkül vannak ismerőseim akiknek sikerült. Engem az érdekelt volna hogy volt e már pánikor, szorongós ember aki úgy mászott a plafonra hogy közben a szívritmusa nem emelkedett meg.
#1 kardiológián 2 hete voltam és azt mondták kutya baja a szívemnek.
csak a megeröltetéstől félek hogy esetleg nem tett jót.
Szia..igen lehet..nekem is ez van. Elvileg genearizált szorongás de nem vagyok biztos benne, hogy nekem ez van. Olyan mintha pánikrohamom lenne gyors szívverés nélkül. 2,5 hónapja tart..állandó rossz közérzettel. Mindenre kivizsgåktak..ekg, holtef, szívultrahang, mri, vérvétel stb. Minden negativ. Linkelek egy oldalt, nekem ezek a tünetek rohamok nélkül fennállnak és a 80% sikerült produkálnom az elmúlt 2,5 hónapban. Legjobban a derealizåció és a félelem a megőrüléstől tünet áll fent szinte folyamatosan. Borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!