Megint rám jött a pánik roham. Mit tegyek? SOS
Mostanában sokszor rám jön.. Úgy érzem mintha álmodnék.. Mintha ez nem lenne valóság. Elkezd verni a szívem.. zakatolni és rosszul leszek. Most is úgy ver mint az állat.
Valaki.. Ilyenkor hogy küzdjem ezt le?
Uhh nem merek bevenni gyógyszert most mert szedem a memolife maxot minden reggel és nem tudom hogy a mellé lehet-e..
Mire múlik ez el?
Mikor egyszer volt, és kórházba kellett mennem akkor egész éjjel rosszul voltam. Vert a szívem. Még másnap reggel is
Nekem is volt pánik rohamaim és elmentem egy magán pszihologushoz és sok mindent kibeszéltem magamból. Több mint fél év alatt el is múltak a rohamaim és gyogyszert sem szedek.
Az elején a tibeti hangtál terápia sokat segitet nekem.
Elmeséled az micsoda? Mit kell vele csinálni?
Milyen sok embernek van ilyen problémája..nem is sejtettem. Ez a legmegnyugtatóbb hogy ilyenkor nem vagyok egyedül..hogy másnak is volt már ilyen és más is érezte ezt már
Veled vagyunk!
Biztos, hogy az érettségi miatt van? Engem a párom cukkolt abban az időszakban, és nem mertem kiadni a haragomat. Jöttek is a rohamok.
Az a baj hogy most is ismételnem kéne az anyagot nehogy elfelejtsem holnapra és ehelyett ezzel a hülye érzéssel vagyok elfoglalva..Nem merek megmozdulni mert félek hogy rám jön megint ha visszamegyek a fürdőbe :S
tudom beteges de nagyon félek ettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!