Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megint rám jött a pánik...

Megint rám jött a pánik roham. Mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés

Mostanában sokszor rám jön.. Úgy érzem mintha álmodnék.. Mintha ez nem lenne valóság. Elkezd verni a szívem.. zakatolni és rosszul leszek. Most is úgy ver mint az állat.

Valaki.. Ilyenkor hogy küzdjem ezt le?

2016. jún. 3. 21:53
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Hányingerem van nagyon.. Mindjárt idehányok. Dülöngél a szoba :'( Nagyon rossz annyira utálom már ezt.. elegem van ebből
2016. jún. 3. 22:12
 12/39 anonim ***** válasza:
Jó korán nyugovóra térő családod van. Mondjuk én simán felkeltenék valakit, csak hogy ne egyedül kínlódjak. Egyébként meg valami enyhe nyugtatót is bevehetnél ilyenkor. Én tavaly nyáron játszottam ezt, időnként teljesen bepánikoltam a semmiből, általában este. Anyukám vett gyógynövény kivonatos nyugtatót, szedtem egy ideig, és nagyon bevált. Elvileg az ilyen azért is jó, mert kíméletesebb a hatása.
2016. jún. 3. 22:12
 13/39 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Amikor nekem volt, mindig fosnom kellett és felpuffadtam. Ilyenkor a test átvált vész üzemmódba, minden szervi funkció, így a gyomor-bélrendszer harmóniája is felborul egy kicsit.
2016. jún. 3. 22:13
 14/39 A kérdező kommentje:

Uhh nem merek bevenni gyógyszert most mert szedem a memolife maxot minden reggel és nem tudom hogy a mellé lehet-e..

Mire múlik ez el?

Mikor egyszer volt, és kórházba kellett mennem akkor egész éjjel rosszul voltam. Vert a szívem. Még másnap reggel is

2016. jún. 3. 22:15
 15/39 anonim ***** válasza:
Nem kell gyógyszer! Feküdj le, hunyd le a szemed! Ha nagyon félsz, esetleg halálfélelmed van, felhívhatlak! Nem vagyok aberrált, tudom milyen szörnyű érzés. 22/N
2016. jún. 3. 22:18
 16/39 A kérdező kommentje:
Most kezd normalizálódni.. Csak büfiznem kell :DD de szörnyű ez.. fel vagyok puffadva mint az állat
2016. jún. 3. 22:18
 17/39 anonim válasza:

Nekem is volt pánik rohamaim és elmentem egy magán pszihologushoz és sok mindent kibeszéltem magamból. Több mint fél év alatt el is múltak a rohamaim és gyogyszert sem szedek.

Az elején a tibeti hangtál terápia sokat segitet nekem.

2016. jún. 3. 22:19
 18/39 A kérdező kommentje:

Elmeséled az micsoda? Mit kell vele csinálni?

Milyen sok embernek van ilyen problémája..nem is sejtettem. Ez a legmegnyugtatóbb hogy ilyenkor nem vagyok egyedül..hogy másnak is volt már ilyen és más is érezte ezt már

2016. jún. 3. 22:21
 19/39 anonim ***** válasza:

Veled vagyunk!

Biztos, hogy az érettségi miatt van? Engem a párom cukkolt abban az időszakban, és nem mertem kiadni a haragomat. Jöttek is a rohamok.

2016. jún. 3. 22:23
 20/39 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy most is ismételnem kéne az anyagot nehogy elfelejtsem holnapra és ehelyett ezzel a hülye érzéssel vagyok elfoglalva..Nem merek megmozdulni mert félek hogy rám jön megint ha visszamegyek a fürdőbe :S

tudom beteges de nagyon félek ettől

2016. jún. 3. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!