Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megint rám jött a pánik...

Megint rám jött a pánik roham. Mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés

Mostanában sokszor rám jön.. Úgy érzem mintha álmodnék.. Mintha ez nem lenne valóság. Elkezd verni a szívem.. zakatolni és rosszul leszek. Most is úgy ver mint az állat.

Valaki.. Ilyenkor hogy küzdjem ezt le?

2016. jún. 3. 21:53
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
80%
Menj el orvoshoz. Lehet pánikbeteg vagy
2016. jún. 3. 21:58
 2/39 A kérdező kommentje:

Épp most is fürödtem a kádban és hirtelen elkezdett zakatolni a szívem és rám jött megint. Rohadtul megijedtem. Be kellett rohannom a szobába.

Ez azóta van mióta készülök érettségire nagyon. Nagyon nagy feszültség van bennem hogy felvegyenek... és nagyon félek hogy mi lesz ha nem vesznek fel...

2016. jún. 3. 21:59
 3/39 anonim ***** válasza:
De azért elég összeszedetten írsz. Én olyankor arra koncentrálok, hogy ne ájuljak el.
2016. jún. 3. 21:59
 4/39 A kérdező kommentje:

Épp azért jöttem fel ide hogy megnyugodjak..

Nagyon rosszul voltam az előbb.. Ki kellett hajolnom az ablakon hogy megnyugodjak.. Annyira rossz. És érzem hogy még mindig kerülget..Nem múlt még el..

2016. jún. 3. 22:00
 5/39 anonim ***** válasza:
33%

Beszélj ki magadból mindent!!

A szüleidnek mesëld el ezt!

Nyugidj meg, és higgy!

2016. jún. 3. 22:03
 6/39 A kérdező kommentje:

Mindenki alszik épp :(

Nem tudok beszélni senkivel

2016. jún. 3. 22:04
 7/39 anonim ***** válasza:
Írtam privit! Ilyenkor el kell terelni a figyelmet. Bármilyen hülyeséggel. Nekem is voltak rohamaim, egyszer a kórházban kötöttem ki. Meg kell tanulni elfogadni a félelmet, nem pedig félni a félelemtől.
2016. jún. 3. 22:06
 8/39 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy én is kikötöttem a kórházban írásbeli előtti héten szombaton. Nagyon rosszul voltam. Azt hittük hogy szívroham mert előtte épp energiaitalt ittam és 140-es volt a pulzusom :(

Aztán kórházban már megnyugodtam de szörnyű élmény volt

2016. jún. 3. 22:07
 9/39 A kérdező kommentje:

Amúgy ilyenkor a hányinger normális?

Nagyon hányingerem van

2016. jún. 3. 22:08
 10/39 anonim ***** válasza:
Figyelj... Csak nyugi. Monden rendben van, okés? Írd ii magadból amit érzel, ha alszanak otthon!
2016. jún. 3. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!