Megint rám jött a pánik roham. Mit tegyek? SOS
Mostanában sokszor rám jön.. Úgy érzem mintha álmodnék.. Mintha ez nem lenne valóság. Elkezd verni a szívem.. zakatolni és rosszul leszek. Most is úgy ver mint az állat.
Valaki.. Ilyenkor hogy küzdjem ezt le?
Igen szerintem érettségi miatt. Vagyis kicsi koromban is volt kb 12 évesen, egy nagyon nagy baleset után, de aztán elmúlt és most érettségi előtt jött vissza.
Csak erre tudok gondolni :(
Amúgy az normális ha fáj a bal karom? Szúrkál
Most elmúlt, de a hányinger még megvan
Kimentem fürdőbe és hoztam ilyen mentholos illatú fogkrémet ami állítólag segít ilyenkor. Picit jobban érzem magam de a pulzusom 90-es még mindig ahogy számoltam, és szédülgetek.
Bocsi hogy ide írom csak itt megnyugszom..
Ügyi vagy egyébként!Büszke vagyok rád! Ez a pulzus tökéletes ilyenkor! Nekem 220 volt!
Az a fontos, hogy lefoglald az érzékszerveidet. Nézz kellemes képeket, hallgas nyugtató dallamokat, és szagolj valami jót! Amit szeretsz! De a mentol a legerősebb😀
Én nem szórakozok! Csak már kezd elmúlni és épp azért jöttem be a szobába a fürdőből mert éreztem hogy kezd nagyon rossz lenni és nem akartam elájulni és nem tudtam mit kezdeni magammal ezért bejöttem beszélgetni hogy elfoglaljam magam és megelőzzem hogy rosszabb legyen. Facebookon is ráírkáltam gyors barátnőimre hogy lenyugtassanak.
Megakarom tanulni kezelni ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!