Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért stresszelek ennyire,...

Miért stresszelek ennyire, hogyan javíthatnám?

Figyelt kérdés

Összességében egy olyan átlagos 16 éves fiú vagyok, aki elég sokat számítógépezik és nem igazán jár el sehova. Na most elkezdtem konditerembe járni kicsit jobbá tenni magam. Délután szoktam járni, viszont sokszor úgy kelek fel reggel hogy ma megint menni kell. És akkor délutánig csak ezen jár az agyam hogy "jaj mennem kell mindjárt". Teljesen rávagyok feszülve, stresszelve. Ez egyébként mással is így van. Pl ha megyek fodrászhoz este, akkor már reggel óta rá vagyok stresszelve. És ilyenkor egész végig csak az órát nézem és teljesen kivagyok készülve.

Viszont amint letudtam ezeket ezek a tünetek mind megszűnnek.

Hogyan tudnám ezt fejleszteni/gyógyítani?

2015. okt. 26. 10:40
 1/1 anonim ***** válasza:
igen ezt ismerem, volt dolgom ilyesmivel. A kérdés, hogy csak reggelente fordul elő és napközben jobb-lesz e? Minden esetre ilyenkor két dolgot tegyél. 1. tűz ki új célokat. Nézzük a kondit oké rendben van, ha ezt választottad ( azért ne szedj porokat meg koxokat). Ne csak lejárj hanem fogalmazz meg célt, hogy ennyi kiló meg ilyen alakú szeretnék lenni, é akkor lesz miért küzdeni és minden nap felkelsz egyre közelebb kerülsz a célhoz és nem ideges hanem izgatott leszel ami jó dolog. A másik, hogy járj többet közösségbe a számítógép csak illúzió, igazi társak kellenek ;) Hajrá.
2015. okt. 26. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!