Mindenen stresszelek mit csinaljak?
Meg kell talalnod a stressz forrasat, ami okozza.
En is rettento stresszes voltam, rajottem hogy mi a gond, es azota nincsenek gondjaim.
Gyogyszer semmikep!
Elmondod neked mi volt? Fogalmam sincs miert van ez. De egyre rosszabb, az orvosi rendelobe tobben ultek es mar kezdtem szépülni meg legszuvesebben kiemntem volna :/ Egyszer nyisd ki a szemed, hogy a világot tisztán lássad
A sebeid okozták, ebből épüljön a jellemed
És higgy benne, hogy a világ sokkal szebb lehet
most inni fogok citromfű teát mert van citromfűbokor itthon , koszi a tippet
Elmondod neked mi volt? Fogalmam sincs miert van ez. De egyre rosszabb, az orvosi rendelobe tobben ultek es mar kezdtem szépülni meg legszuvesebben kiemntem volna :/
most inni fogok citromfű teát mert van citromfűbokor itthon , koszi a tippet
Nekem peldaul az iskola okozta, ahova jartam. Es belul nyomasztott,mert mar nem szerettem azt az iskolat, azt a szakmat.
Hianyzott valami az eletembol, hiszen csak folyamatosan tanultam, csinaltam a szakmai szarsagokat.
Elkezdtem sportolni, egybol minden jobb lett, aztan rajottem hogy iskolat kell valtsak, ez is megtortent.
Azota mindenokes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!