Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mélypont után. Hogyan lehet...

Mélypont után. Hogyan lehet talpra állni?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Várom az élettapasztalatokat akik voltak már mélyponton. Hogyan sikerült legyőzni? stb stb.
2010. márc. 13. 20:44
 1/4 anonim válasza:
100%

háááááááát...

úgy hogy..hm.

Igazából úgy, hogy Édesanyámra gondoltam. Hogy mellette, miatta kitartok.

Ez nehéz kérdés.

függ a mélypont okától, stb.

nekem igazán az segített, mikor megszöktünk apám elöl, és véget ért a kiskorom óta tartó rettegés.

mindig van valaki, akinek rosszabb mint Neked..sajnos.

Más kibírja h hontalan lett, meghalt 3 családtagja egy földrengésben..mert ki kell.

így inkább ez a válaszom.

úgy állj talpra, hogy sokat mozdulj ki, vegyél egy kutyust, találj új hobbit, függ a korodtól is ez a kérdés.

ajh:(sok sikert.

2010. márc. 13. 20:55
 2/4 anonim válasza:
100%
Én sajnos nem tudok, akár hogy is próbálkozom. Nem jó sehogy, nem tudok örülni semminek. Nincs kedvem kimozdulni, ha meg is teszem akkor se jó, ha haza megyek akkor meg visszaesek oda ahol voltam. Nem akarlak elszomorítani ezzel a válasszal, csak leírtam az én helyzetemet. Én már elég régóta próbálkozom, de minden ember más.
2010. márc. 13. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem megy
2010. márc. 13. 23:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon sok mindentől függ! Mi okozza a mélypontot, mennyi lelki tartalékod van, van-e támogatásod, kapaszkodód..stb.

Nekem személy szerint úgy sikerült legyőzni, hogy miután megéltem a rosszat, mindig próbáltam valami újdonságot keresni az életemben, amit szívesen csinálok. (Pl elkezdtem táncolni)

Az újdonság, új izgalmak, barátok, kihívások nagyon sokat jelentettek.

2010. márc. 14. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!