Saját erőből lehetséges a talpra állás?
Nézd meg ezeket;
http://www.youtube.com/watch?v=97eX0IBUxfc
Van aki ennél nehezebb helyzetből állt fel!
Mindenképpen lehetséges. Hadd meséljek valamit, s kérlek ne ítéld el a módszert, ha esetleg túl "közönségesnek" tűnne így elsőre...
Ismertem valakit, aki hasonló cipőben járt, neki azt tanácsoltam, hogy mindenhova vigyen magával egy fekete filctollat, ha pedig valami pozitív történik vele, valami szépet lát, egyszerűen húzzon egy rövidke vonalat a kézfejére. Hatalmas akaraterőre volt szüksége, hogy a depressziója sűrű, sötét ködén keresztül észre vegye például, ha egy kisgyerek rámosolygott az utcán, vagy egy eladó kedvesen segített neki a vásárlánál, de nagyon akarta észrevenni az ilyesfajta jelenségeket. Kereste őket. Nagyon rövid időn belül tudod mit mondott nekem? Hogy nincs-e más módszerem, mert ez szép meg jó, de mindenki csak azt nézi, hogy nagylány létére tiszta firka a keze:-)
ha esetleg segíthetek vagy kérdésed van, írj bátran, név nélkül is nyugodtan:o.w.a@freemail.hu
Nekem ugyan más problémáim vannak, de a lényeg az, hogy sokszor semmi értelmét nem látom annak, hogy tovább éljek mivel akármit csinálok szar lesz az életem. Aztán rájöttem, hogy ha meghalnék, akkor milyen jó dolgokról maradnék le. Értem ezalatt a szerelmet, hogy találni olyan lányt, akivel kölcsönösen úgy szeretjük egymást, hogy bármire képesek vagyunk egymásért. Arra hogy mennyi dolgot nem láttam, nem tapasztaltam, és nem tudok még.
A másik dolog. Ha az ember a betegséged miatt fordult el tőled, akkor azzal nem érdemes foglalkozni. A többi ember szerintem azért fordult el tőled, mert téged nem tudtak már elviselni, talán túl sokat foglalkoztál a dologgal. Az emberek nagy része elején sajnál, együtt érez veled, de utána már lesz@rja mert éli tovább a saját életét. Lehet, hogy sok embernek az öngyilkosság tette fel az i-re a pontot, és nem tart beszámíthatónak. Pszichiáterekről/pszichológusokról meg az a véleményem, hogy a legtöbbjük szart sem ér, és annyi a megoldás, hogy adnak egy kis nyugtatót amitől azt se tudod, hogy hol vagy. Ma minden 2x ember antidepresszánst szed.. De ez nem ide tartozik. Remélem segítettem. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!