Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnék talpra állni?

Hogy tudnék talpra állni?

Figyelt kérdés

Évek óta magányosnak érzem magam, nem találom a helyem a világban. Rettentően sovány vagyok, 16-17 éves koromban Crohn-betegséget diagnosztizáltak nálam, és azóta a maradék reményemet is elvesztettem, hogy valaha normális testalkatom lesz. Miután végeztem a gimiben, elkezdett mindenféle rossz gondolat gyötörni (betegségek a szememmel kapcsolatban, gusztustalan, agresszív, szexuális jellegű képek stb), és emiatt pszichológushoz fordultam, de nem sokat segít. Egyetemre járok, most vagyok másodéves, és egy barátom sincs, egész nap csak téblábolok össze-vissza (már ha van rá energiám, hogy bemenjek). Ideges vagyok, ha egy légtérben vagyok másokkal, mert félek, hogy lenéznek. Gondolom azt mondanom sem kell, hogy igazi kapcsolatom még nem volt.

Úgy érzem, hogy az egész eddigi életemet elpazaroltam, és innen már csak rosszabb lesz. Nagyon szeretnék talpra állni, de nincs semmi, ami erőt adna. 22/F

2010. okt. 14. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Hol vannak/voltak a szuleid, csaladod?
2010. okt. 14. 14:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Édesanyámmal többé-kevésbé megbeszéltem ezeket a dolgokat, az ő ötlete volt a pszichológus. Apám és a testvéreim élik a maguk életét, nem nagyon folynak bele. Látják, hogy valami gond van, de nem nagyon tudnak segíteni.
2010. okt. 14. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, írhatsz nekem privit, ha gondolod beszélgethetünk!
2010. okt. 14. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!