Miért érzem ezt?
Mióta felkeltem olyan érzésem van mintha óriási üresség lenne a torkomban és a gyomromban.
Nincs kedvem semmmihez, úgy érzem élnem is felesleges.
Mitől van ez? Mostanában egyre gyakrabban fordul elő, tönkreteszi a napjaimat:(
14/f
Van más is amit érzel még? Félelemet, haragot, bánatot?
Miket szoktál csinálni szabad idődben?
Milyen a viszonyod a szüleiddel?
Vannak barátaid?
Szomorúságot és szorongást.
Igen, zenét hallgatok, éneklek, zongorázom, olvasok.
Pocsék...
Az egyetlen nagyon jó barátom akiben megbíztam kiment németekhez:(
Szorongásra nagyon jó az orbáncfű tea, hat hétig kúra szerűen minden este 2-2,5 decit lehet inni. Nagyon jó homeopátiás szer a Sedatif PC, ilyet is érdemes beszerezni, ez is enyhíti ezeket a szorongásos tüneteket.
Amikor zongorázol, vagy énekelsz, akkor is szorongsz?
Sportolsz esetleg valamit? Ha nem, érdemes lenne napi 25-30 percet mozgással tölteni, lehetőleg nagy röppályájú mozgásokat, pl intenzív séta nagy karlendítésekkel, guggolások, kocogás, tánc, ugyanis a ritmusos mozgással összeférhetetlen a szorongás, mert az agy egy olyan területe aktiválódik, ami nem tud párhuzamosan együtt működni azzal a területtel, ahol a szorongás létrejön.
Tartózkodj sokat a szabadban, napfényben, érdemes D-vitamint is szedni.
Próbálj új barátokat szerezni és amikor jön egy ilyen szorongásos állapot, akkor tudatosítsd magadban, hogy oké, rendben, köszönöm a szervezetemnek, hogy jelzett nekem, tudomásul vettem, majd folytasd a napi tevékenységed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!