Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugy érzem el vagyok vesztve,...

Ugy érzem el vagyok vesztve, Segitene valaki?

Figyelt kérdés
Akármihez neki fogok nincs elég eröm hogy tovább menjek Mindig feladom tul gyenge vagyok mindenben és ez nagyon zavar...Ráadasul pedig mindent elszurok. Már önbizalmam sincs .. Az lenne a kérdésem .Hogyan Változhatok meg,Mit tehetek annak érdekében hogy egy erös férfi lehessek ..nem pedig egy gyáva luzer...
2015. szept. 7. 20:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Először is apró célokat tűzz ki, amit meg is tudsz valósítani. Ne halogass, ez nagyon fontos. Pl. tűzz ki magad elé minden napra 1-2 könnyeb célt. Mondjuk olyasmit, hogy ma megtanulok 10 új szót angolul/németül/ akármilyen nyelven és elmosogatok mondjuk. Amikor ezekkel végeztél, ez siker élményt fog adni, és másnak nagyobb örömmel kezdesz hozzá az új feladatoknak és az önbizalmad is vissza fog térni.
2015. szept. 8. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!