Mit tegyek ha úgy érzem, kikészültem? Hogyan változtassak?
Úgy érzem, hogy senkinek sem vagyok fontos. Senkit sem érdekel, hogy mit érzek vagy mit gondolok, akarok. Nincs senki aki segítene megoldani a problémáimat. Úgy érzem senkire se számíthatok. 1 éve eljegyzett a barátom. Azt mondta jóban-rosszban mellettem lesz és hogy mindenben segíteni fog akármi problémám van. Minden este sírva alszok el és sírva kelek fel. Ma reggel is ugyanez volt. Sírtam, hogy ma maradjon itthon velem a barátom mert nagy szükségem van rá és össze is kaptunk. Aztán hirtelen jött egy rohamom ( sose volt ilyen). Annyira sírtam hogy öklendeztem és nem kaptam levegőt. Kiabáltam ordítottam hogy segítsen mert megfulladok.. nagyon szeretem őt és félek hogy őt is kikészítem ezzel a viselkedésemmel. Nem akarom hogy elhagyjon. Nem akarok depressziós lenni... hogyan győzzem le ezt az érzést? Hogyan változtassak?
Normális válaszokat kérlek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!