Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem azt az utcán...

Miért érzem azt az utcán néha, hogy meg akarnak támadni?

Figyelt kérdés
Mindig figyelem az embereket és van amikor úgy érzem hogy felém jön és akar valamit, ilyenkor dobban egyet a torkomban a szívem, aztán megnyugszom mert persze nem akar bántani senki. Ez miért van?

2015. szept. 5. 17:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Melyik része miért van?
2015. szept. 6. 15:56
 2/2 DEXTER22 válasza:
Ez jó dolog hisz jobb félni mint megijedni...mindig résen kell lenni a mai világba sose lehet tudni...jobb fel készülni minden lehetséges kimenetre :D vagy veled született vagy beléd nevelt vagy a sok rossz dologtól amit hallasz a tvben attól nevelted magadba úgy mond ezt a ösztönt...velem is volt már így párszor már a táskám fele nyúltam a késemért... a múltkor pl valami drogos hülye elkezdett ordibálni aztán elkezdett szaladgálni az emberek ķözt már a szemem sarkából figyeltem és amikor közeledett ugyan ezt éreztem mondjuk félmétere szaladt el mellettem vagy még annyi se volt azt hittem kajak hogy nekem fog esni már készültem ütni szerencsére el futott mellettem....
2015. szept. 7. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!