Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudok megváltozni?

Miért nem tudok megváltozni?

Figyelt kérdés

Nem szeretem magam meg az életem.Sokat ki lehetett volna hozni belőle csak béna vagyok mindenhez meg teljesen motiválatlan.

Nem megyek iskolába se,mert nem hiszem el, hogy meg tudnám tanulni. Ezen a téren(is) komoly gondok vannak.

A szociális életem minimális.

Nagyon zavar az a sok minden amiben nem volt részem.

Nem, hogy nem tudok ismerkedni,csajozni,de nem is merek.

Sose volt barátnőm.

Tényleg nem tudok mit adni egy nőnek. Nem tudok mit felmutatni amiért érdemes lenne velem lennie bárkinek is.

Kezd nagyon kellemetlen lenni, hogy akkor sem tudnék mit kezdeni egy nővel ha az ágyon feküdne és csinálhatnék bármit.

Az egész párkapcsolat dolog nagyon kellemetlen számomra.

Ezen még a csajozást oktató tanfolyamok sem segítenek.

Ráadásul még a vallás is érdekel és ott nem lehet csajozni,d abban sem hiszek, hogy Isten bármiben is segítene.

A dilidokik sem segítenek.Vagy csak nem tudnak. Tapasztalat !!

Nem is tudom miért írtam itt le.Elkeseredés biztos.

Nem szeretem magam.

2015. szept. 2. 16:38
1 2
 11/20 anonim válasza:

Kedves Utolsó!

Köszönöm a kommented, de én nem a történelmi egyházakról beszélek, hanem a szektákról !

Én magam is járok gyülekezetbe, (református és baptista), Biblia órára is járok , és ezt nagyon jónak tartom, mert jó érzés más megtért emberekkel együtt lenni. De igazad van, tényleg félreérthetően fogalmaztam, és ezért bocsánatot kérek! Én azt gondolom, hogy elsősorban az a fontos, hogy keresztények legyünk a szívünkben, és ne vallásosak, mert ez utóbbi nem feltétlenül jár együtt igazi istenhittel, sokkal inkább bizonyos vallási hagyományok követését jelenti, illetve azt, hogy azért tesz valaki jót, mert kapni szeretne cserébe valamit, de a szívbéli keresztény Isten iránti hálából és szeretetből tesz jót! Érted, ugye?

De tényleg köszönöm hozzászólásod, mert építő jellegű volt!

Szép estét Neked!

üdv. Dalma

2015. szept. 4. 20:18
 12/20 anonim ***** válasza:

„Érted, ugye?”

Értem :)

2015. szept. 5. 09:11
 13/20 A kérdező kommentje:

úgy kell értei, hogy már lemondtam az iskoláról pedig ha az ember nem elég talpra eset csak tanulással lehet jobb életre szert tenni.

Dalma,köszönöm,de a rendszeres ima sem segített. Biztos rosszul csináltam vagy tudja, hogy érdemtelelen vagyok.

Semmivel sem sikerült betöltekeznem és sehová sem vezetett el.

2015. szept. 7. 14:08
 14/20 anonim válasza:

Kedves Kerdezo ! Isten szeretetere SENKI SEM ERDEMTELEN!!! O agape szeretettel szeret Teged ,tehat azert szeret mert szeret Teged,minden ok nelkul! Az a baj Kerdezo ,hogy ugy mondtad el,hogy a szavakat nem atelessel mondtad ,es kozben nem erezted azt ,hogy az elso szamodra Jezus ! Ugyanis ,ha meg akarsz terni,sajat magad akaratarol ,keserusegerol ,vagyairol le kell teljes egeszeben mondanod!!! Es csak Jezusra kell hagyatkoznod !!! Ha nincs Benned teljes bizalom Jezus fele,akkor sajnos nem tud segiteni! Tehat TELJES ATELESSEL MONDD AZ IMAT! Azt is mondd el elotte hogy: Demon,aki miatt ertektelennek es szerencsetlennek erzem magam! JEZUS NEVEBEN TAVOZZ TOLEM! Ezutan pedig mondd el az imat is ,es mindkettot atellessel mondd! A demonhoz cimzett mondatot pedig ERELYESEN ES HATARPZOTTAN MONDD!

Udv. Dalma

2015. szept. 7. 14:20
 15/20 anonim válasza:

Ill mondd azt a demonnak,hogy tavozzon BELOLED,Jezus neveben!

Dalma

2015. szept. 7. 14:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Dalma, ezzel inkább elijeszted a kereszténységtől. Én úgy lettem keresztény, hogy semmi ilyet nem mondtam el!

Nem kell a démonokat idehozni. Ez hitgyülis vonal…

2015. szept. 7. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:

„úgy kell értei, hogy már lemondtam az iskoláról pedig ha az ember nem elég talpra eset csak tanulással lehet jobb életre szert tenni. „

Még mindig nem értem teljesen, gimnáziumi érettségi kellene vagy felsőfokú tanulmányokról mondtál le?

Van olyan szak(ma) ami érdekelne egyébként?

2015. szept. 7. 17:11
 18/20 anonim ***** válasza:
bocs, a "gimnáziumi" szó helyett középiskolát kellett volna írnom, mert ugye többféle suliban lehet szerezni
2015. szept. 7. 17:14
 19/20 anonim válasza:

Kedves 16-os ,nem vagyok hit gyulis,de a magam tapasztalata az ,hogy a gyenge onbecsulest ,a kishituseget gonosz lenyek is okozhatjak! De okozhatja mas is ,pl. Ami a mediabol,mainstream film es zeneiparbol is ,meg ami a reklamokbol omlik rank ,meg ezek a "valositsd meg onmagad ! " teveszmek, vagy az amit a kortarsaink kozott latunk,vagy amit a csaladban ert hatasok is . Es meg sok minden mas is. Mindegy ,a lenyeg a demonos szoveget felejtsd el,csak mondd el az imat atelessel ! Ez nagyon fontos,hogy atelessel ,teljes hittel es bizalommal tedd !

Udv. Dalma

2015. szept. 7. 17:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem elkepzelheto h valami ki nem vvizsgalt betegseged, sulyos vitaminhianyod, hormonproblemad lehet.

Szerintem egy lehetseges kiut pl a sport lenne.

Ha sportos vagy, tobb onbizalmad is lesz, ezaltal nem is kell majd noket kresni, megtalalnak maguktol.Manapsag olyan kulsosegessek az emberek, hogy hatekonyan tanulhatsz, mikozben csak figyeled oket.Szerintem ugy 4 honap alatt egy ltlagos testalkatbol ki lehet hozni egy olyat h felkeltsd masok erdeklodeset, es igy majd megfigyelheted a hozzad kozeledoket, ezaltal masokat megismersz, meglatod h hhok hogy elnek, es ez neked is segithet, hisz el tudod kepzelni h ez veled is megtortenhet ha tesze erte epp ugy mint ahogy a tested formalasaert.Ami egyben a lelked formalasa is hisz kitartasra nevel.Ezen kivul a konyve k is igen kedvezoen hatnak az emberre, ha mashogy nem, legalabb azokrol tudsz majd beszelni...

2015. okt. 13. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!