Ismertek olyan önsegítő csoportokat, tréningeket, amelyek ingyenesek és segítenek az ilyen depressziós, szocfóbos, állástalan, egyedülálló, lúzernek mint én megváltozni?
Én hasonló problémákkal küzdöttem pár évvel ezelött. Voltam pánikbeteg, éveken át szorongtam ok nélkül, depressziós szakaszom illetve kényszergondolataim is voltak.
Sok sok munkával, gyakorlatilag önállóan meggyógyultam.
Én szívessen mesélnék olyan embereknek akik még ilyen problémákkal küzdenek. Szerintem ha lenne valahol egy fórum, ahova lehetne rendszeressen írni, már az is jó lenne..
A kérdésedre a válaszom pedig az, hogy nem tudok ilyen csoportokról. Ha nem valami önszerveződő dolog akkor a mentálhigiénis osztályokon biztos van.
A Munkaügyi Központokban - elvileg - van pszichológus. Ingyenes, próbáld meg.
Ingyenes továbbá a felnőtt ideggondozó pszichiátere is, vagy pszichológusa. Kérdezz rá a háziorvosra, ad beutalót és már mehetsz is.
És nem vagy lúzer, csak sok a problémád, és jelenleg nme látod belőlük a kiutat. Éppen ezért kell a segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!