Szorongással kevert depressziós zavarnál milyen gyógyszert kaptál?
31 éves vagyok, most írt az orvosom 2x1 Helexet és négy napig fél Parogen-t, utána napi egyet.Felírt nap max. 4x2 Frontint, 0,25mg-osat.
A Helextől elég álmos vagyok, a Parogentől meg fél napig szédülök. Mikorra múlik el, mikor szokom meg ezt? Van két kisgyerekem, jó lenne, ha nem lennék totál kóma. Most egy kb. négy napig tudunk még a nagyszülőknél lenni, besegítenek míg rossz a közérzetem.
Aki régóta szedi, milyen rég szedi és milyen a hatása?
Azt mondják, a Parogennek kell minimum két hét, mire kifejti a hatását.Mit fogok érezni?
Köszi!
sajnos nekem tinikorom óta vannak ilyen problémáim, és pedig sportoltam, világot jártam stb.
Nálunk ez családi örökség, apám is ilyen, és a nagyobb fiam is örökölte úgy néz ki.
hidd el,én a félelmeimmel nap mint nap szembenézek , de attól nem fog változni az, hogy két pici gyerekkel nehéz egyedül, hogy hiába dolgozik a férjem rengeteget, úgy hogy alig látjuk, (és ha van aki vigyáz a picikre én is segítek ahol tudok), és a számlák még még mindig többen vannak, mint a bevétel, és mindig jön egy nem várt kiadás, baleset stb.
Ettől én még tornázhatnék napestig, ha alapvetően gyengébb idegrendszerrel születtem, rengeteg felelősség van rajtam, ritkán jutok ki a négy fal közül (sokat betegek a gyerkek) és nem jutunk egyről a kettőre.
az meg nem jó nekik, hogy folyton sírni látnak, vagy épp kiabálni...
Ne haragudj, nem megbantani akartalak. Ismerem ezt az erzset megha nalam nem is ezek zajlottak pontossan.
En csak a sajat peldamat tudom irni ahol a gyogyszerek mellett sokat kellett agyalnom az okokon is. Nalam bevalt mert sok ev utan meggyogyultam. Remelem te is megfogsz. Kitartas es soha ne add fel!
Köszönöm a kedves bíztatást.
A továbbiakban olyan válaszolók válaszait várnám, akik szedték már ezeket a gyógyszereket! Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!