Szeretnék megváltozni, mit tegyek?
Hűha, nagyon ismerős! Én is ilyen voltam tizenévesként, csak én lány vagyok.
Figyelj: NEM KELL MEGVÁLTOZNOD. Fogadd el magad így. Nem kell mindenkinek hülyülnie és a társaság középpontjában állnia. Ettől még ugyanúgy szerethetnek a többiek, azokért a tulajdonságaidért, amelyek pozitívak, ha van alkalmuk megismerni őket. Ez az, amit én tizenévesként nem tudtam, és így éveken keresztül mindennap azzal az elhatározással keltem fel, hogy "mától megváltozom". Nem sikerült.
Akkor jártam sikerrel, amikor nem akartam mindenáron más lenni, hanem elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok. Paradoxnak tűnik, de igaz: ahhoz, hogy megváltozz, mindenekelőtt el kell fogadnod azt, ami most van! Csendes vagy - ez nem baj. Nehezen találod a szavakat - ez sem baj. Ilyen vagy, így kell téged elfogadni. Akinek ez nem tetszik, azzal nem kell foglalkozni, olyan meg NINCS, hogy egy nagyobb társaságban senkinek se legyél szimpatikus! Aztán ha érezni fogod, hogy a többiek tényleg elfogadnak téged, önmagadért, azért, aki vagy, akkor már a hülyülés is menni fog :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!