Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szeretnék megváltozni, mit...

Szeretnék megváltozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudok más emberekkel hülyülni. Van egy társaság,akik elmarhulni,szeretnék hozzájuk csapódni. Már próbáltam,de egyszerűen nem tudtam mit szólni. Ez elég gáz. Csendes,visszahúzódó srác vagyok (így persze,hogy nincs barátnőm).Pedig mikor vizualizálom,hogy hülyülök velük,egész jó poénjaim vannak. ÉLőben meg semmi sem jut eszembe.:S
2013. máj. 31. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
ezen úgy lehet áttörni, hogy te adod meg az első hangot. mert miután sokáig nem szólsz, utána már annál nehezebb. mert jön az , hogy mit gondolnak rólam, hogy eddig nem beszéltem, és most már biztos azt gondolják, hogy én csendes vagyok, akkor most már hogy szólaljak meg??? Ha az elején összeszeded minden bátorságodat, és mondasz valamit, utána már nem fognak furán nézni ha te is beszólogatsz. Nem kell mondani semmi nagy dolgot, csak ökörségeket. És előbb utóbb elfogadnak olyannak amilyen vagy. De az utat neked kell kivivnod, a mai világ nem arról szól, hogy bátoritják az emberek egyást, neked kell mindent megharcolni. És észreveszed ha mondasz valamit, senki nem fog úgy nézni rád mint egy ufóra. Annyit tudsz megszerezni, elérni bárhol, amiért te megküzdesz. Senki nem fogja helyetted. Ha igy fogod fel, akkor végülis tiéd a világ, csak kérdés, hogy milyen messzire mész. Nem kell nagy valakinek lenned, egy fontos, hogy ne félj semmitől. Nekem ez úgy sikerült, hogy rájöttem végülis nem veszthetek semmit, játék az élet. Fogd igy fel. Csak lazán. És ha harcolsz azért aki te vagy, és adod magad, akkor már csak a bátorságodért, önbizalmadért fognak elfogadni a többiek, ugyanis ebben a világban semmi nem számit csak az önbizalom. Azzal bármit megszerezhetsz. Pénzt, barátokat, nőket. Aki bizik magában, annak szivesen vannak az emberek a környezetében. Az önbizalom vonz be mindent! És igenis van lehetőség személyiség változásra. Csak el kell döntened, hogy te mától ilyen leszel. Persze fokozatosan alakul át nem egyből. De nekem pl sikerült ilyen parákat leküzdenem. Mert eldöntöttem, és akartam. Tini koromban kisebbségi érzésem volt, és visszahuzodo voltam. Aztán gondoltam, hogy ez igy nem lesz jó, és változtattam. Szép lassan kivivtam magamnak egy egyéniséget, egy stilust, önbizalmat, bátorságot, mert akartam. Most nagy emberekkel tárgyalok üzleti kérdésekben és nagyon fontos, hogy olyan személyiségem legyen ami nyitott, és jó kapcsolattartó, kapcsolatteremtő. Nagy utat tettem meg, ezért tudom, hogy lehetséges. Ajánlom, hogy nézz a tükörbe, és mond azt, hogy megy ez nekem, én sikeres ember vagyok, meg tudom csinálni. És ne azon rágódj folyton, hogy milyen béna vagyok, úgy sem fog sikerülni. Csináld az ellentettjét, és ragadd meg az alkalmakat. Nagyon nagy változáson fogsz átmenni, ha te is akarod. Jó mondhatjuk, hogy ez megjátszás, mert én nem ilyen vagyok. De van más választásunk? Nincs. Akkor pedig játszani kell. Ha meg néha elbizonytalanodsz, akkor gyorsan át kell váltani a sikeres, motivált ember képébe. Mindenkinek vannak ilyen hullámvölgyei, a legnagyobb üzletembereknek, sztároknak, csak tudnak játszani, tudnak erőt venni magukon. Ezt kéne megtanulnod neked is. Sok sikert.
2013. máj. 31. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Hűha, nagyon ismerős! Én is ilyen voltam tizenévesként, csak én lány vagyok.

Figyelj: NEM KELL MEGVÁLTOZNOD. Fogadd el magad így. Nem kell mindenkinek hülyülnie és a társaság középpontjában állnia. Ettől még ugyanúgy szerethetnek a többiek, azokért a tulajdonságaidért, amelyek pozitívak, ha van alkalmuk megismerni őket. Ez az, amit én tizenévesként nem tudtam, és így éveken keresztül mindennap azzal az elhatározással keltem fel, hogy "mától megváltozom". Nem sikerült.

Akkor jártam sikerrel, amikor nem akartam mindenáron más lenni, hanem elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok. Paradoxnak tűnik, de igaz: ahhoz, hogy megváltozz, mindenekelőtt el kell fogadnod azt, ami most van! Csendes vagy - ez nem baj. Nehezen találod a szavakat - ez sem baj. Ilyen vagy, így kell téged elfogadni. Akinek ez nem tetszik, azzal nem kell foglalkozni, olyan meg NINCS, hogy egy nagyobb társaságban senkinek se legyél szimpatikus! Aztán ha érezni fogod, hogy a többiek tényleg elfogadnak téged, önmagadért, azért, aki vagy, akkor már a hülyülés is menni fog :-)

2013. jún. 5. 23:02
 3/4 MissLawliet válasza:
így igaz, valaki önmagadért fog szeretni, pont azért, amilyen te vagy
2013. jún. 19. 21:22
 4/4 A kérdező kommentje:
na,jah.:S
2013. jún. 24. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!