Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » KI miért és hogyan akar/akart...

KI miért és hogyan akar/akart öngyilkos lenni?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy már unjátok, ezt a sok öngyilkossági kérdést, de tényleg szeretnék rájönni, hogy kinek milyen probléma vezethet el idáig. Mert én is szerettem volna az lenni, csak én úgy tartottam, hogy ilyenért nem szabad, és szeretnék mérlegelni, hogy nektek mi a problémátok amiért meghalnátok!

Bunkó válaszokat nem kérek, nincs arra szükségem!

2010. márc. 8. 09:16
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
És ezt előtte ti azért gyakoroljátok? oO
2010. márc. 12. 21:15
 22/25 anonim ***** válasza:

Mi lett belőlem újabb 10 év alatt? Ez tényleg érdekes kérdés. Az élet minden területén egy nagy nulla. Ezek a gyerekkori megaláztatások csak a kezdetek voltak. Bár most egész jól vagyok, vagy talán úgy lehetne fogalmazni: üres. Már meghalni sem akarok, de mást sem.

(19:05 voltam)

2010. márc. 12. 23:46
 23/25 A kérdező kommentje:

21:15

nem gyakoruljuk, de én már próbáltam, de nem gyakorlás szempontjából, csak elegem volt abban a pillanatban mindenből és így jött, és ettől megnyugszom...

2010. márc. 13. 18:31
 24/25 A kérdező kommentje:

23:46

meghalni se akarsz, mást se, ez azért valamennyire jó, mert nem akarsz meghalni, másrészt rossz, mert már ennyiire eleged van az életből, hogy semmit se akarsz,,

most nincs semmi az életedbe, se rossz, se jó, de ha majd egyszer jön vmi jó? egyszer biztos történik vmi pozitív?

vannak barátaid?

2010. márc. 13. 18:34
 25/25 anonim válasza:
Egyszerűen nem hiszem,hogy bármi jó várhat már rám az életben és ha lennének gyerekeim,bűntudatom lenne,hogy beleszültem őket ebbe a szar világba..
2011. jan. 1. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!