Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálok élni de nem lehetek...

Utálok élni de nem lehetek öngyilkos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rühellem az életem, ahogy van az egészet, legszívesebben most rögtön véget vetnék neki, csak nem akarok a szüleimnek fájdalmat okozni, így 2 tűz közé szorultam. Előbb utóbb bele fogok ebbe az egészbe őrülni. Mit tegyek?
2011. nov. 1. 15:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%
Miért utálsz élni????
2011. nov. 1. 15:25
 2/28 anonim ***** válasza:
42%
kor nem?
2011. nov. 1. 15:27
 3/28 A kérdező kommentje:

Depressziós voltam elég sokáig, nem fordultam orvoshoz, mert csak pénzkidobás. A kiváltó ok megszűnt de addigra olyannyira kiölte belőlem az élni akarást, hogy nem tudom elmondani. Továbbá semmi örömöm nincs az életben, barátnőm se volt még soha, barátaim nincsenek. Ja és nagyon ronda vagyok, és nagyon gyenge jellem, ezért utálom magamat. A legjobban azt bánom, hogy megszülettem egyáltalán. Röviden ennyi.

22/F

2011. nov. 1. 15:33
 4/28 anonim ***** válasza:
42%

:$ mindig ha ilyen emeberrel találkozok vagy ilyen emebrről hallo elszomorodom :S tipikus olyan ember vagyok aki mindig próbálja felvidítani a barátait ha a padlón vannak és akik bánatos lesz ha valaki kiejti a száján azt a szót h felakasztom magam stb...

a szépség relatív

mindnekinek más a szép és lehet hogy csak rosszul közelíted meg a dolgokat

22 vagy

menj el dolgozni

gyűjts egy kis pénzt

és ménj ki külföldre dolgozni és kezd új életet

és én ezt úgy mondom h 16 éves vagy (lány) elég kevséke tapasztalattal az életről

2011. nov. 1. 15:41
 5/28 anonim ***** válasza:
30%
*vagyok
2011. nov. 1. 15:42
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha a depressziódból sikerült kitörnöd, akkor már van benned élni akarás!Tehát csak ezt kell erősíteni.Tűzz ki magad elé valami célt:egyszerre csak egyet vagy max kettőt-és máris van miért élni,van miért küzdeni!

Azt hogy csúnya vagy e azt nem tudom,de azt igen, hogy ilyen pesszimista hozzáállással,ilyen negatív kisugárzással nehéz is lesz barátnőd találnod! Ha más is azt látja rajtad,hogy élni akarsz és kűzdesz,akkor lesz kedve melléd szegődni.

Írj és keressünk neked közösen egy célt!

2011. nov. 1. 15:56
 7/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az a baj, hogy nincs már bennem semmi akaraterő, meg igazából már nem is akarom, hogy legyen. A barátnő-projektről is lemondtam már elég rég. Próbáltam célokat keresni, de aztán megkérdeztem magamtól: minek? Szüleim benne vannak a korban már, ha ők meghalnak én is megyek velük, csak addig kéne kibírnom valahogy.

2011. nov. 1. 16:35
 8/28 anonim ***** válasza:
11%

elképesztő vagy

szégyald el magad de rettenetesen én azt tanácsolom neked

úgy szégyeld magad ahogy ember még nem ségyelte

és nézz magadba

légy férfi végre ideje

ne nekünk nyavalyogj

cselekedj!

azért születtél férfinak hogy az legyél

h védd meg a nőket és tarsd el a családodat

de itt rimánykodj mert ezzel csak még szánalmasabb leszel

hát hallod nekem s kéne ilyen csávó aki ennyire tutyimutyi és nem érezném magamat biztonságban mellette ha éjszaka elmennénk egy fekete övezeten már bocs

és itt lehet a baj

ha te nem bízol magadban akkor ki tegye??

2011. nov. 1. 16:50
 9/28 anonim ***** válasza:
7%
szégyeld
2011. nov. 1. 16:50
 10/28 A kérdező kommentje:
Ez mind igaz amit írtál, de nem szégyellem magam, csak elfogadom.
2011. nov. 1. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!