Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem nem bírok tovább...

Úgy érzem nem bírok tovább élni, feladom a harcot, már nincs erőm. Valaki?

Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Beke poraidra!
2015. aug. 5. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Menj ki egy erdőbe, aludj ott étlen-szomjan egy fa tövében két napig. A harmadik nap földöntúli boldogságnak fogod érezni, hogy hazamehetsz, ehetsz vacsorára egy vajas kenyeret és ágyban alhatsz.

Amúgy mi a probléma?

2015. aug. 5. 14:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Most vesztettem el a kisbabám és ez egy elviselhetetlen fájdalom.
2015. aug. 5. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2015. aug. 5. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Óh... nagyon sajnálom.

Ha most történt, akkor annál jobbat, mint hogy igyekszel minél inkább lefoglalni magad valami mással, ami eltereli a figyelmet a gondolataidról, egyelőre nem tehetsz. Csinálj rendet, pakolj, takaríts, menj el sétálni, sportolj, hallgass zenét, nézz filmet, dolgozz...

2015. aug. 5. 14:42
 6/10 anonim válasza:

A fájdalmad biztos elviselhetetlen, őszintén sajnálom! Ám, ez semmit nem segít Neked, tudom.

Gondolom, fiatal vagy még, bízz benne, hogy minden rendbe jön, s lesz babád, s nem veszíted el!

Csak keress egy nagyon jó orvost hozzá!

2015. aug. 5. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:

A Hoxa Portálon van egy olyan fórum, hogy elvesztettem a kisbabámat.

Valamint most bemásolok egy idézetet, ha ezeket a sorokat beírod a Google-ba, kihozza az adott oldalt. Csak nem akarom belinkelni, mert nem tudom, nem számít-e reklámnak..

Hátha ez a cikk egy kis reménysugárt ad és talán érdemes megkeresned az illető hölgyet, Esztert :-)

"Esztert azzal a problémával kerestem meg, hogy többszörösen fordult elő, hogy elvesztettem a gyermekemet, valamint volt egy méhen kívüli terhességem, ami nagyon megviselt.

A válásomra is visszatekintve jó volt beszélgetni, és segített feldolgozni a válás okozta problémáimat. A mai napon viszont már elmondhatom, hogy boldog vagyok, mert egy hónapon belül megszületik a második, és egyben nagyon várt gyermekem!"

VAN REMÉNY! :-)

Valójában, pedig nem történt más, mint feltártuk a megoldatlan problémáit, jól kibeszéltük, és feloldottuk az ebből származó feszültségeit.

2015. aug. 5. 14:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek, megpróbálok talpra állni,csak így nehéz hogy a párom is elhagyott ezért ,mert engem hibáztat a történtekért és most úgy érzem senki sem áll mellettem :(Utolsó beszélni fogok Eszterrel hátha tud segíteni.
2015. aug. 5. 15:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Örülök, ha tudtam segíteni az Eszteres cikkel :-)

Egy apró észrevétel: ha a párod emiatt elhagyott, akkor szerintem Ő nem az az ember, akivel szeretnéd leélni az életed. Akkor nem megértő, később is sok minden miatt hibáztatott volna.

Nem tudom, hány éves vagy kérdező, de semmi sincs veszve: én 39 évesen szültem a gyerekemet :-)

NE ADD FEL! VAN REMÉNY!

2015. aug. 5. 20:11
 10/10 anonim válasza:
Fordulj Jézus krisztushoz! Ö mindig veled van és nem hagy el
2015. aug. 7. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!